Selam Dostlar Ben Instagram Hesap Çalmak için Bir Script Yapmaya Başladım Ama Aklıma Bir Şey Takıldı. Şimdi Kurban Kişiye Fake İnsta Login Paneline Girdi Kullanıcı Bilgilerini...

Selam Dostlar Ben Instagram Hesap Çalmak için Bir Script Yapmaya Başladım Ama Aklıma Bir Şey Takıldı. Şimdi Kurban Kişiye Fake İnsta Login Paneline Girdi Kullanıcı Bilgilerini Yazdı Login Yaptı ee sonra ya Hata Alır Yada Gerçek İnsta Login Sayfasına Atar Normali Bu Şekilde Ama Benim Aklıma Başka Bir Şey Geldi. Şimdi Kurban Şahıs Fake İnsta Login Sayfasına Girip Bilgilerini Yazdı Ve Sonra Bize Gelen Kullanıcı Datası İle Otomatik Kendi Gerçek Hesabına Giriş Yaptırabilirsek Yani Kurban Kendi hesabının Çalındığını Anlamaması İçin Sizce Bu Yöntemi Nasıl Yaparım.Yani Bizim Script 2 Farklı Çalışıcak Önce Bilgileri Biz Alıcaz Sonra Bu Şahısın Biğileri İle İntagram..com Adresine Gidip Login Yapmış Olucak Kurban Kişi.

Telefon numarası.kullanıcı ad.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
aslında mümkün mysql le formları ayarlarsın table olarak arkaplanı instagramın arka planı yapman lazım adam giriş yapa basar fake sc çıkar ama hesap sana gelir diğer türlü diyosan çektigi formları otomatik instagrama girer db deki

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,335Konular
3,282,827Mesajlar
319,342Kullanıcılar
random123321Son Üye
Üst Alt