Yardımcı Olur Musunuz

Merhaba arkadaşlar benim online numara sattığım bir sitem var sms kodu tarzı apiyle çalışıyor buradan tr telegram almışlar var doğrulama yapmışlar numaranın asıl sahibi de alan...

Merhaba arkadaşlar benim online numara sattığım bir sitem var sms kodu tarzı apiyle çalışıyor buradan tr telegram almışlar var doğrulama yapmışlar numaranın asıl sahibi de alan kişiyle görüşmüş sitemi söylemiş bana yazdı da bir sorun oluşur mu kullanım koşullarınıda siteyle hiçbir bağlantısı yok yazmıştım ?

Merhaba arkadaşlar benim online numara sattığım bir sitem var sms kodu tarzı apiyle çalışıyor buradan tr telegram almışlar var doğrulama yapmışlar numaranın asıl sahibi de alan kişiyle görüşmüş sitemi söylemiş bana yazdı da bir sorun oluşur mu kullanım koşullarınıda siteyle hiçbir bağlantısı yok yazmıştım ?
mahkemeye verirse sıkıntı olabilir sanmıyorum ama

Aynı şey beninde başima geldi. Dava hâlâ sürüyor.
Başkasından aldığını kanitlayabilirsen(dekontlarla vs.) sıkıntı yaşamazsın.

131,853Konular
3,272,014Mesajlar
316,391Kullanıcılar
habip31Son Üye
Üst Alt