Yardımınıza ihtiyacım var

Atkadaşlar bakın ben kendi çapımda lol oyunundaki veletlerin hesaplarını ele geçiriyordum kandırıp sahte site arayüzü kullanarak... Bunu anlayan salağın biri facebookta ismimi...

Atkadaşlar bakın ben kendi çapımda lol oyunundaki veletlerin hesaplarını ele geçiriyordum kandırıp sahte site arayüzü kullanarak... Bunu anlayan salağın biri facebookta ismimi paylaştı ve beni etiket etti onun facebook hesabına nasıl bi saldırı yapabilirim bana yardım edebilecek varmı lütfen rezil olmak istemiyorum ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
mbasic.facebook.com/profil id veya username

olarak gir , şikayet et sahte facebook diye , sonra facebooka göndere tıkla şansını dene

Facebook hata verdi etiket bir süre kalkmadı bende çocuğun paylaşım yaptığı gruptan ayrıldım ama ona bi ceza kesmem lazım içime dert oldu :D

Facebook hata verdi etiket bir süre kalkmadı bende çocuğun paylaşım yaptığı gruptan ayrıldım ama ona bi ceza kesmem lazım içime dert oldu :D
İşte dediğim gibi eğer facebookta şu yolları izlersen kapanma ihtimali orta bazen kapanıyor bazen kapanmıyor belli olmuyor yani ..
Bak simdi kişinin profiline gir köşedeki üç nokta ya tıkla engellemek için tıkladığımız yere sonra;
Şikayet et > Bu profili şikayet et > Bu sahte bir hesap > İncelemesi için facebooka gönder > bitti.

bu yolları izle :)

Peki yeri ve zamanı değil ama ben işi bi tık üst seviyeye çıkarmak istiyorum bu işe nerden başlamam gerek ana terimler nelerdir benimle özelden iletişime geçermisin ?

131,967Konular
3,273,376Mesajlar
316,678Kullanıcılar
edgbshseSon Üye
Üst Alt