Yarışma başlıyor

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Selamun Aleyküm,

Evet arkadaşlar 20.07.2017 tarihinde başlayıp 20.08.2017 tarihinde sona erecek heyk kampayamız bizzat benim tarafımdan başlatılmıştır. Bu tarihler arasında en çok site heykleyen kişi aşağıdaki hadron g9 marka mause'nin sahibi olacaktır. İndexlerinizde Spyhackerz yazması zorunludur. Kampanya katılım şartı felan yoktur. Hack Show bölümünden takip ediyor olacağız. Hadi bakalım heykırları görelim. :)

Ek hediyeler: 1 Tb Harici Disk 4gb Ekran Karti Kazanana Özel Yazilim Ders Kitaplari 10 Kitap

24338860.jpg

Not: Zonelerinizi mirr0r.org sitemizden almayı unutmayınız..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
Sonuc simdiden belli kazanan gokboru adam benim 1 senede hackliycem siteyi 10dk da hackliyor :)

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Ah bi bilgisayarım bozuk olmayaydi :D hepinize basarilar iyi olan kazansin

Rating - 0%
27 lira için hek mi yapılır olm? Image upload sitelerine img. up. edip spyhackerz yazmak kabul mü? :D

Rating - 0%
Kampanyaya Sponsor Olayım :) 1 Tb Harici Disk 4gb Ekran Karti Kazanana Özel Yazilim Ders Kitaplari 10 Kitapcik gibi :D anladınız siz bu bir mause kimse uğraşmaz.

Rating - 0%
Sana kabul :) Hangi site veriyor boyle hediyeler onemli olan gençleri hırslandırmak. :)

Gençlerin ( amaçsız, önüne gelen siteyi ) deface, index atmak gibi saçma sapan şeylere teşvik etmek yerine daha güzel, daha çok işlerine yarayacak şeylere teşvik edilmesinden yanayım.

Örneğin : yazılıma, yazılım güvenliğine

Rating - 0%
Gençlerin ( amaçsız, önüne gelen siteyi ) deface, index atmak gibi saçma sapan şeylere teşvik etmek yerine daha güzel, daha çok işlerine yarayacak şeylere teşvik edilmesinden yanayım.

yakında öyle bir projemiz var @Mectruy ile ödüller'i baya kaba olucak örnegin Para , Vip , Hosting , Domain, Yasal Lisans , . gibi .

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%

Görüştüğüm gençlerin çoğuna hack'in size fazla bir yararı olmayacağını söylüyorum zaten kardeşim boş vakitlerinde zevk için yapmalarınıda söylüyorum. Önemli olan birşeyler (yazılım vs..) öğrenebilmenizdir diyorum söylediğim gençler zaten bu post'u like'layacaklardır :) Bu kampanyayı yapmamın sebebi Hack Show kısmı biraz boşaldı hemde gençlere birşeyler verelim ki onlarda hırsla başarıya ulaşmaya çalışsınlar diye. Yani ekmek kazanmak kolay değil anlamında. Yani ders veriyoruz bir yandanda..

Rating - 0%
hediyelere bak 4gb ekran kartti 1 tb hardisk cumhuriyet sucuğu hangi forum bunlari veriyor :D beğenmeyen varsa dahada ekleriz ödül kısmına

Rating - 0%
Valla arkadaşlar ben sözümde dururum ama yönetim sağlam bir projede yarişma yaparsa ben bana düşeni yaparim.

Rating - 0%
Heh bak böyle şeylerle gelin herkes bir şeyler için çabalasın.
Fataal bu arada kimse postu beğenmemiş? Hayrola moruk :D ( Benim kim olduğumu bulana, anlayana kadar çıldır bakalım :D )

131,557Konular
3,269,165Mesajlar
315,407Kullanıcılar
huseyin0110Son Üye
Üst Alt