Rating - 90%
tamam yayarsam yaparsınız gereğini dkjshkjs yaymadan bişey yapamazsınız.Yasin Baykam İsimli Şahıs Bugün Gratis Konumu Görüp Fake Telegramdan Yazıp Demo İstedi Ve Demo Sitemden Scripti Zipli Şekilde İndirmiştir Forumdaki İsmi @waxous.33 ' Dur Kalıcı Olarak Banlanmasını Talep Ediyorum. bu arada 13 yaşında bir avel velettir kendisi
Kanıtlar ;
Ekli dosyayı görüntüle 31590
Ekli dosyayı görüntüle 31591
Ekli dosyayı görüntüle 31592
haa bu arada kendisinin yaptığı ettiği küfürlü mesajları siliyor avel dsjglkjhgYasin Baykam İsimli Şahıs Bugün Gratis Konumu Görüp Fake Telegramdan Yazıp Demo İstedi Ve Demo Sitemden Scripti Zipli Şekilde İndirmiştir Forumdaki İsmi @waxous.33 ' Dur Kalıcı Olarak Banlanmasını Talep Ediyorum. bu arada 13 yaşında bir avel velettir kendisi
Kanıtlar ;
Ekli dosyayı görüntüle 31590
Ekli dosyayı görüntüle 31591
Ekli dosyayı görüntüle 31592
12 Yaşında Bir Veledsin Git Okulununu Okutamam yayarsam yaparsınız gereğini dkjshkjs yaymadan bişey yapamazsınız.
Ben Ettiğim Küfürü Kabul Ediyorum Sende O Küfürü Son Derece HakEdiyorsun Senin Gibi Aveller Yüzünden Annene Küfür Etmeye Utandım Sen Annene Küfür Ettirmekten Utanmadınhaa bu arada kendisinin yaptığı ettiği küfürlü mesajları siliyor avel dsjglkjhg
eeee 12 yaşındaysam noluyor yani sanalcı olamıyommu?12 Yaşında Bir Veledsin Git Okulununu Oku
Olabiliyorda Sen Kendini Sanalcı Sandıysan O Kötü İşte Biraz Daha Damarıma Basarsan FOTOĞRAFINI Buraya Atıcağımeeee 12 yaşındaysam noluyor yani sanalcı olamıyommu?
xd oke tamam abi sustumOlabiliyorda Sen Kendini Sanalcı Sandıysan O Kötü İşte Biraz Daha Damarıma Basarsan FOTOĞRAFINI Buraya Atıcağım
sloker kişisinden özür diliyorumOlabiliyorda Sen Kendini Sanalcı Sandıysan O Kötü İşte Biraz Daha Damarıma Basarsan FOTOĞRAFINI Buraya Atıcağım
yanlış tespit aq gerçek ismim yasin bile değilyasin baykam hakkinda bu forumda milyon kere konu acildi herhalde amk
kral nasıl oldu biliyormusun şimdi ben bunun demoya girdim baktım içinde script yok sonra slokermedya.tk girdim sonra gratis yazdım bi baktım 1 tane klasör 1 tane zip tıkladım indi bende buna yazdım fljhsdgl olay bu özür dilerim + yaymam kimseye ztn alıcaklarsa yazısnlar çocuğa alsınlarzipi nasıl indirdi ?
Hocam Normalde Zip yoktu yan hesapta benden demo isteyip çektizipi nasıl indirdi ?
Şimdi cpanele zipli yükleyip çıkart yaptığım için adam hızlı olup indirmişHocam Normalde Zip yoktu yan hesapta benden demo isteyip çekti
allahım'a sülaleme ben sana yan hesaptan fln yazmadımHocam Normalde Zip yoktu yan hesapta benden demo isteyip çekti
Fotoğrafın gercekyanlış tespit aq gerçek ismim yasin bile değil
https://slokermedya.tk/gratis/ burada 2 tane klasör vardı 1 tanesi zip 1 tanesi scriptin olduuğu klasör.Şimdi cpanele zipli yükleyip çıkart yaptığım için adam hızlı olup indirmiş
yasin baykam hakkinda bu forumda milyon kere konu acildi herhalde amk
Tamam iste sen demo istedin bende demoyi kurarken çektinhttps://slokermedya.tk/gratis/ burada 2 tane klasör vardı 1 tanesi zip 1 tanesi scriptin olduuğu klasör.
Kimse birşey yapmiyor ki adminlerdeyasin baykam hakkinda bu forumda milyon kere konu acildi herhalde amk