Yasin Baykam Hakkında Şikayetçiyim | Adminler Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 90%
Yasin Baykam İsimli Şahıs Bugün Gratis Konumu Görüp Fake Telegramdan Yazıp Demo İstedi Ve Demo Sitemden Scripti Zipli Şekilde İndirmiştir Forumdaki İsmi @waxous.33 ' Dur Kalıcı Olarak Banlanmasını Talep Ediyorum. bu arada 13 yaşında bir avel velettir kendisi

Kanıtlar ;

Ekran Görüntüsü (163).png
Ekran Görüntüsü (164).png
Ekran Görüntüsü (165).png

Rating - 0%
Yasin Baykam İsimli Şahıs Bugün Gratis Konumu Görüp Fake Telegramdan Yazıp Demo İstedi Ve Demo Sitemden Scripti Zipli Şekilde İndirmiştir Forumdaki İsmi @waxous.33 ' Dur Kalıcı Olarak Banlanmasını Talep Ediyorum. bu arada 13 yaşında bir avel velettir kendisi

Kanıtlar ;

Ekli dosyayı görüntüle 31590
Ekli dosyayı görüntüle 31591
Ekli dosyayı görüntüle 31592
tamam yayarsam yaparsınız gereğini dkjshkjs yaymadan bişey yapamazsınız.

Rating - 0%

Kanıtlar ;

Ekli dosyayı görüntüle 31590
Ekli dosyayı görüntüle 31591
Ekli dosyayı görüntüle 31592
haa bu arada kendisinin yaptığı ettiği küfürlü mesajları siliyor avel dsjglkjhg

Rating - 0%
zipi nasıl indirdi ?
kral nasıl oldu biliyormusun şimdi ben bunun demoya girdim baktım içinde script yok sonra slokermedya.tk girdim sonra gratis yazdım bi baktım 1 tane klasör 1 tane zip tıkladım indi bende buna yazdım fljhsdgl olay bu özür dilerim + yaymam kimseye ztn alıcaklarsa yazısnlar çocuğa alsınlar

SpyAdmin 

Çılgın Kurt
Rating - 100%
konu sahibinin kendi hatasından kaynaklı birşey, dizini açık bırakıp zip koymuşsun kim olsa tıklar indirir açıkcası. Şikayet talebinize yanıt veremeyez bu şekilde iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,555Konular
3,269,142Mesajlar
315,404Kullanıcılar
erosshSon Üye
Üst Alt