Dostlarım uygulamaya ister yatırımlı ister yatırımsız para kazana bilir ve çekebilirsiniz. Konumuza geçelim. Merhabalar uygulamamız isterseniz yatırım yapmadan para kazanmak...
Dene dostum aklın birşey takılırsa sorabilirsin.Deniyelim bakalım
tyDostlarım uygulamaya ister yatırımlı ister yatırımsız para kazana bilir ve çekebilirsiniz. Konumuza geçelim.
+Dostlarım uygulamaya ister yatırımlı ister yatırımsız para kazana bilir ve çekebilirsiniz. Konumuza geçelim.
Aldığımız demir çekicin bir süresi varmı öyleyse ben günlük 20 tl veriyor ayda 600 lirayı kazançDene dostum aklın birşey takılırsa sorabilirsin.
Herhangi bir süresi yok dostum dilersen kazandığın parayla çekiç alarakda ilerleye bilirsin ben öyle yapıyorum.Aldığımız demir çekicin bir süresi varmı öyleyse ben günlük 20 tl veriyor ayda 600 lirayı kazanç
Uygulama yeni ve talep biraz fazla olduğu için sunucu güncelemesi yapılıyor o yüzden olabiliyor öyle şeyler.Uygulamaya giriş yapmıyor timeout yazısı çıkıp atıyor
Bol kazançlar şimdidenİnternetimle alakalymış sorunu buldum şuan için uygulama sıkıntı yok umarım uzun süre devam eder