Yatırımsız Para Kazanma -

Yararlı bir konu mu ?

• Evet

Oy: 3 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Rating - 0%
Selam dostlar ben Moutanius.Forumda bir çok crypto para konusu gördüm.Benim de sizlere katkım olur belki diye ödeme aldığım,basit ve yatırımsız siteleri paylaşmak istedim.

İlk sitemiz : Faucet Crypto
Sitede 40 dakikada bir 24.57 coin ve günlük hediye veriyor.Kısa Reklam geçerek ve Reklam verilen sitelere tıklayarak coin kazanabiliyorsunuz.Level atlayıp ekstra para vermesini sağlayabilirsiniz.Ben 20 levelim 2.375 bonus veriyor
4.3146 coin 1 satoshiye denk geliyor.Ödeme kanıtını altta bıraktım.

Bana destek olmak için ref link ve normal link bıraktım : (Üstteki refli linktir)
Ödeme kanıtımız :
1600352338279.png

İkinci Sitemiz : Litecoin Mining Pool
Sitenin mantığı çok basit ve uğraş gerektirmiyor.Litecoin adresiniz ile hesap oluşturuyorsunuz.Sonrasında site sizin için günlük (bedava sürümde) 0.001 LTC gibi bir kazanç sağlıyor.0.00030000 bazen 0.00025000 gibi bütçe olunca çekebiliyorsunuz.LTC başta girdiğiniz adrese en kısa sürede gidiyor.

Bana destek olmak için ref link ve normal link bıraktım : (Üstteki refli linktir)
Ödeme kanıtımız :
1600353094611.png

Üçüncü Site : Cloud Faucet
Site biraz uğraş gerektiriyor.BTC-LTC-DOGE-ETH gibi 4 çeşit crypto para çeşidimiz var.45 dakikada bir faucet yapabiliyorsunuz.Benim tavsiyem dogecoin kasın.Sadece 2 kez faucet yaparak 11 doge biriktirdim.Biraz şans işi tabiki.Çekim limitleri var sitede fakat az uğraş ile iyi şeyler yapabilirsiniz.

Ödeme alamadığım için fotoğraf koyamıyorum fakat bazı youtuberlar ve sitedeki arkadaşların ödemeleri aldığı bariz belli oluyor.

131,557Konular
3,269,174Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt