Yazar aranıyor. (1 Viewer)

Silinen üye 7909

Arkadaşlar Bugün itibarı ile warezm'in 1.5 ayı doldu. @Mectruy 'un yardımı ile de Google de baş kelimelerde Site ilk 5'e girdi.Bu siteyi kurduğumda dediğim gibi Türkiye'de...

Arkadaşlar Bugün itibarı ile warezm'in 1.5 ayı doldu.

@Mectruy 'un yardımı ile de Google de baş kelimelerde Site ilk 5'e girdi.Bu siteyi kurduğumda dediğim gibi Türkiye'de istediğiniz tüm scriptleri bulabileceğiniz bir platform yaratmaktı. Sadece instagram yada twitter üzerinden yürümeyeceğimi belirttim. Şuan da nulled ve ücretsiz php script kelimelerinde Dünya genelinde asılmayı planlıyorum.

O etiketlerde üstlere çıkabilmem için warezm'e yazar gerekli.Yazar olabilecek arkadaşlar ICQ den beni eklesin tanışıp konuşalım. ICQ : 743635373

Karşılıklı Reklam yaptırmak isteyen arkadaşlar da ICQ den ekleyebilir, Alexası 1milyon üstünde ki arkadaşlar reklam için eklemesine gerek yok.

Yazarların alttaki stilde çalışabilir ;
  • Google'den Wordpress temları pluginleri indirip, düzenleyip paylaşabilirsiniz.
  • Sizde benim gibi sunuculardan script, tema vb çekip paylaşabilirsiniz.

Bazı Kelime sonuçları :

upload_2018-9-2_16-16-53.png
upload_2018-9-2_16-17-21.png
upload_2018-9-2_16-35-2.png

ALEXA
upload_2018-9-2_16-41-23.png

GRAFİK & PSD Kategorisi ile ilgilenecek arkadaşlar icq den benimle iletişime geçebilir.

1,2 GB PSD sağlanacak psdleri bölüp konu olarak paylaşacak arkadaşlar gerekiyor.

1,2 GB PSD sağlanacak psdleri bölüp konu olarak paylaşacak arkadaşlar gerekiyor. ve googleden wordpress temaları indirip paylaşacak arkadaşlar aranıyor...

@ClamenDS Adlı Arkadaşın Istediği 3 Scriptin 3 ünüde 10 dk içinde çıkardım bence ideal bir adayım he :D
1,2 GB PSD sağlanacak psdleri bölüp konu olarak paylaşacak arkadaşlar gerekiyor. ve googleden wordpress temaları indirip paylaşacak arkadaşlar aranıyor...
Wordpress Temaları Warez Olarak Istediğiniz Kadar Çıakrtabilirim PSD'leri Pek yapamam ama PHP Script, Wordpress Pluginleri, Script Pluginleri, Wordpress Temalarını çıkartabilirim

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,373Konular
3,281,878Mesajlar
320,547Kullanıcılar
YewSon Üye
Üst Alt