Yazılanın Gizliliği

Merhabalar Efendim Ben Forumunuzun Balicisi Yenxrs (R Harfini Ters Sayınız) Eğer Aileniz Dedektif Sayko Bir Varlıksa Ve Ya Gizliliğe Önem Veriyorsanız Size Başlıktaki Fikri...

Merhabalar Efendim Ben Forumunuzun Balicisi Yenxrs
(R Harfini Ters Sayınız)

Eğer Aileniz Dedektif Sayko Bir Varlıksa Ve Ya Gizliliğe Önem Veriyorsanız Size Başlıktaki Fikri Kulaklarınızdan Sokmak İsterim Şimdi
20201021_211732.jpg
Bakınız Bu Benim Bir Kaç Dakika Önce Konu İçin Hazırlamış Olduğum Alfabe Bunu Bir Arkadaşınıza Ezberletip Günlük Hayatınızda Kullanabilirsiniz Fakat Afrikalı Abiler Gibi Bakarlar Size Ve Ya Bu Bana Zor Gelir Derseniz O Siktiğimin Gizliliğini Gizlemek İçin Başka Bir Yol(ları) Daha Var

Sonraki Harf Yöntemi
Örneğin A Harfinden Sonra B Harfi Var Yazacağımız Yazının Her Harfini Alfabede Ki Bir Sonraki Harfini Kullanacağız Yazacağınız Yazının spyhackerz Olduğunu Varsayıyorum Şimdi Bunu Bu Yöntemle Şifreleyelim şrzibçlfs1 Z Harfi İçin 1 Kullanabilirsiniz Bunu Örnek Olarak Vermek İstedim Daha Fazla Örnek Ve Teknik İçin Buraya https://tr.linkedin.com/pulse/kriptografide-şifreleme-teknikleri-nihal-kindap Bakabilirsiniz Hatta İki Şifreleme Tekniği İle Birbirlerini Sifreleyebilirsiniz

131,794Konular
3,271,413Mesajlar
316,202Kullanıcılar
zeritraSon Üye
Üst Alt