yazılım mı ? programlama mı ? nerden başlamalıyım ? (1 Viewer)

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı . 2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ? 3-) hacking ile...

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı .

2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ?

3-) hacking ile ilgili nasıl ufaktan başlayarak birşeyler yapabilirim . örneğin exploit - ftp , mail cracker , wordpress joomla brute force bu tarz şeyler boş geliyor brute force falan ama ben bu işin mantığını çözüp ufaktan bunlarla başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu konu hakkında bilginiz ve tecrübenize ihtiyacım var kendimi geliştirmek istiyorum birşeyler katmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yazılım öğreneceksen zaten programlama dilleri öğrenmelisin hedefin ileride siber güvenlik vs ise python ile başlayabilirsin

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı .

2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ?

3-) hacking ile ilgili nasıl ufaktan başlayarak birşeyler yapabilirim . örneğin exploit - ftp , mail cracker , wordpress joomla brute force bu tarz şeyler boş geliyor brute force falan ama ben bu işin mantığını çözüp ufaktan bunlarla başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu konu hakkında bilginiz ve tecrübenize ihtiyacım var kendimi geliştirmek istiyorum birşeyler katmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)
C yede bakabilirsin kendine bir yol haritası çizmen daha iyi olur

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,328Konular
3,280,985Mesajlar
320,282Kullanıcılar
xxzerixxxSon Üye
Üst Alt