yazılım mı ? programlama mı ? nerden başlamalıyım ?

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı . 2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ? 3-) hacking ile...

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı .

2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ?

3-) hacking ile ilgili nasıl ufaktan başlayarak birşeyler yapabilirim . örneğin exploit - ftp , mail cracker , wordpress joomla brute force bu tarz şeyler boş geliyor brute force falan ama ben bu işin mantığını çözüp ufaktan bunlarla başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu konu hakkında bilginiz ve tecrübenize ihtiyacım var kendimi geliştirmek istiyorum birşeyler katmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

yazılım öğreneceksen zaten programlama dilleri öğrenmelisin hedefin ileride siber güvenlik vs ise python ile başlayabilirsin

teşekkürler birçok youtube kanalı var python için fakat önerdiğiniz mantığını anlatan bir kanal varmı ?

1-) sizce nerden başlamalıyım program dili öğrenmek mi yoksa yazılım mı .

2-) programlamaysa hangi dillerden , yazılımsa hangi dillerden başlayamalıyım ?

3-) hacking ile ilgili nasıl ufaktan başlayarak birşeyler yapabilirim . örneğin exploit - ftp , mail cracker , wordpress joomla brute force bu tarz şeyler boş geliyor brute force falan ama ben bu işin mantığını çözüp ufaktan bunlarla başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu konu hakkında bilginiz ve tecrübenize ihtiyacım var kendimi geliştirmek istiyorum birşeyler katmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)
C yede bakabilirsin kendine bir yol haritası çizmen daha iyi olur

131,862Konular
3,272,106Mesajlar
316,417Kullanıcılar
GeomalonaSon Üye
Üst Alt