Satım Yazılımcılar'a Lisans Sistemi | Artık Scriptiniz Yayılmayacak !

Kullanıcı Yazılımınızı kuruyor ve içerisindeki otomasyon sayesinde ana sitemize ip adresi ile birlikte otomatik olarak lisanssız düşüyor site ve kilitleniyor. Yazılımı...

Kullanıcı Yazılımınızı kuruyor ve içerisindeki otomasyon sayesinde ana sitemize ip adresi ile birlikte otomatik olarak lisanssız düşüyor site ve kilitleniyor.
1645262082238.png

Yazılımı kullandığı için panelimize düşen domain'in yazılımınızı kullanmasına izin veriyorsanız lisansla diyorsunuz.
1645262104353.png

Artık kullanabiliyor
1645262124151.png

Yazılımınız nulled edildiği an 300 TL tazminat vericem size. O kadar güvenli ve net.

Domain Başına 25 TL Lisans ücreti mevcuttur.
Telegram: Risinsoft

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
scrıptte meta etıketlerı arasına ufak bırsey koysam ne olucak bu sadece ufacık yerlerde ıse yarar kendı tahmınım :D

Kanka anlamadım neyden bahsediyosun ayrıca html ile php aynı şey değil php server side teknoloji meta etiketlerine istediğini koy etki etmez
sımdı scrıptııın elıme dustu ornek verıyorum yaptıgın sc neye baglı olarak bu scrıptı algılıyor mesela cunku php kelımelerınde 1 harfı degıstırsem bulamaz gıbı sankı :D

sımdı scrıptııın elıme dustu ornek verıyorum yaptıgın sc neye baglı olarak bu scrıptı algılıyor mesela cunku php kelımelerınde 1 harfı degıstırsem bulamaz gıbı sankı :D
Sistem senin scriptini bulmuyor kankam . Scriptin içine gömülü bir kod var ana makine ile iletişim halinde kalabilmesi için :)). Dediğin zekice ama o değil çalışma mantığı . Scriptin içindeki kod parçacığı benim siteye bağlanıp diyor ki kardeşim burada kurulu olduğum sitenin lisansı varmı yoksa YAT AŞŞA diyor çalışmıyor

131,967Konular
3,273,379Mesajlar
316,678Kullanıcılar
edgbshseSon Üye
Üst Alt