@Yektug @YusufGodz Kişiler Hakkında Büyük Bilgilendirme

Burda @rus nick'li arkadaşımızın konusunda baya birbirimize girdik isteyen onun konusuna gidebilir orada büyük bir iddaya girdik 1 hesaba ihlal vursa 1k TL odicektim 2 hesap...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda @rus nick'li arkadaşımızın konusunda baya birbirimize girdik isteyen onun konusuna gidebilir orada büyük bir iddaya girdik 1 hesaba ihlal vursa 1k TL odicektim 2 hesap tolladkm arkadaşa kendisi @SkullZ Şahit bu arada olaylar Escrow içinde yürütülüyor.
Kendisine verdim hesabı 3 gün sonra bana bu hesap spamda yazdı bekliyoruz tamam dedim al bunu dene bu hesabı daha önce kimseye vermedim dedim oda ok dedi 2 gün sonra kanka case geldi yarı senin hesap banned dedi bende umutla bekliyorum ulan 1 gün oldu kapanmadı 2 gün oldu kapanmadi bu arada mesajlara hiç donmuyorlar ama gün boyu mesaj yok sonra döndü benim bir ortak var o vuruyor dedi kardeşim ortağını gruba al diyorum yok alamam tg kullanmıyyor diyor tamam iletişim adresi ver yok veremem mesajlara donmuyorlar ama aa bu mesajları 2 günü sürüyor.
Sonra Yusuf Godz mesaj yazdı çocuk cumartesi gününe kadar banned diiyor dedi bugün cumartesi mesajlarıma dönmuyorlar Allah belanızı versin köpek herifler sizi kendilerine işlem vermeyin haberiniz olsun.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
vuramıyorsa neden 100tlden ihlal satıyordu ki sadece aklımdan geçen düşünce
El sallama sembolü

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,020Konular
3,280,610Mesajlar
318,460Kullanıcılar
Daddy1234.Son Üye
Üst Alt