* Fiyat 15 TL * Hesaplarda 2 tane 50/40 indirim mevcuttur. Toplamda 100 TL'lik Yemeğe 20 TL ödersiniz. * Hesaplara kendim +90 onay yapıyorum. Hesabı siz açacaksınız ben...

* Fiyat 15 TL

* Hesaplarda 2 tane 50/40 indirim mevcuttur. Toplamda 100 TL'lik Yemeğe 20 TL ödersiniz.

* Hesaplara kendim +90 onay yapıyorum. Hesabı siz açacaksınız ben Telefon onayını yapacağım bu sayede ilk siparişe özel 50/40 kullanabileceksiniz.

* İndirimler sadece Online Banka veya Kredi Kartlarında geçerlidir.

* Sadece PC'de geçerlidir. Nasıl sipariş vereceğinizi kuponu kullanacağınızı detaylı anlatırım.

* Telegram: mirkovik

* Fiyat 15 TL

* Hesaplarda 2 tane 50/40 indirim mevcuttur. Toplamda 100 TL'lik Yemeğe 20 TL ödersiniz.

* Hesaplara kendim +90 onay yapıyorum. Hesabı siz açacaksınız ben Telefon onayını yapacağım bu sayede ilk siparişe özel 50/40 kullanabileceksiniz.

* İndirimler sadece Online Banka veya Kredi Kartlarında geçerlidir.

* Sadece PC'de geçerlidir. Nasıl sipariş vereceğinizi kuponu kullanacağınızı detaylı anlatırım.

* Telegram: mirkovik
merhaba yardıma ihtiyacım var daha önce bu forumda hesaplı yemek.com diye bir site açmışlardı orda bakiyem kaldı gruba yeni üye oldum sitede artık hesap satılmıyor o sitenin kurucusunu tanıyorsanız nasıl ulaşırım

131,900Konular
3,272,419Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt