Yeni 41 vurma

öncelikle faceappden kimliği yaptığınızı var sayıyorum vpn ile Hollanda bağlanın form sabah 9-12 arası sonra 2-5 arası vurur neyse devam edeyim ondan sonra 41 formuna gelin...

[CHARGE=75] öncelikle faceappden kimliği yaptığınızı var sayıyorum vpn ile Hollanda bağlanın form sabah 9-12 arası sonra 2-5 arası vurur neyse devam edeyim ondan sonra 41 formuna gelin 2.secenek 1.secenek 1. kısma kimlikteki isim soyisim 2. Yere 4L mail 3. Seçenek yine kimlikte yazan isim 4. Seçenek kapanacak hesabın k.ad yaptığınız shoplu kimliği atın açıklama Help!! Yazınız gönderin 2 kez gönderin ve sonra hesaba gelip 1 intihar basın kimlik benzerse 0-5 dk içinde uçar kimlik en önemli noktadır iyi günler yardıma ihtiyaç olursa yazınız. [/CHARGE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Elimde kapanması gereken bir çok hesap var Dün itibariyle Taklit methodum Fix yedi Ücretiyle Hesap vurabilecekler ulaşsın

Bol işlem var gerçekten yapacaklar ulaşsın dolandırıcılar uzak dursun

Kapanması gereken 2 adet yüksek hesap var bunlarıda vurabilecek varsa ulaşsın ucret konusu için ulaşın

Telegram

Methodu satıyorsan satın alırım onun dışında beraber çalışmak istersen günde 3 işlem paslarım düşük hesaplar hesap başı 100 tl method fix yedi önce işlem sonra ücret çünkü adamlarla yıllarla iş yapıyorum uyarsa ınstagram:sbay.official

131,712Konular
3,270,536Mesajlar
315,972Kullanıcılar
GrayToGraySon Üye
Üst Alt