Yeni başladım.

Başım belaya sokmadan hack yapmak istiyorum ? Yazmaya üşeniyorum şimdi gecenin bir yarısı.

Öncelikle doğru forumda başlamışsın başka yerlerde komutancılık oynayıp zaman kaybetmenden iyidir.Hack derken neyden bahsediyorsun site mi deface edeceksin?Başını belaya sokmadan illegal bi iş yapmak istiyorsun anlamadım ne demek istediğini risk almadan bişey yapamassın iyi forumlar.

Öncelikle doğru forumda başlamışsın başka yerlerde komutancılık oynayıp zaman kaybetmenden iyidir.Hack derken neyden bahsediyorsun site mi deface edeceksin?Başını belaya sokmadan illegal bi iş yapmak istiyorsun anlamadım ne demek istediğini risk almadan bişey yapamassın iyi forumlar.
Senin okulun yok mu amk çee

Aynen öyle.Ayyıldız timden çıktım çunku kimlik bilgilerimi istediler beni beğenmişler fakat Türk siteleri çat çut geçiririrsem kimligimi polise ve yetkililere vereceklerini soylediker ben de s.ktr çektim ayrıldım.
Türkhackteamde yani ayyıldiz tim kadar kötü diyil ama Bazı katı kurallar var yani Ayyıldız timin biraz daha rahat hali diyebilirim.
Onlara da hadi len yapcanız işi dedim.

Bana mantıklı bir tek anonymous ve red hack kaldı.
Şimdi pek bir şey bilmeden onlara da katılmak istemiyorum devletlere filan saldırıyorlar sonra devlet yetkilileri mukuş mukuş yapar.
Doğru yerde olduğum daha önce bir çok havkteam tarafından söylendi ama laftaa.

Hoşgeldin kardeşim gizlenmeden hack yapmak zordur yeni olduğun için sana nasıl anlatıcağımı bilmiyorum ama kendine bir hedef seç Mesela instagram alanında mı icraatlar yapmak istiyorsun o zaman o konu hakkında araştırma yap mesela fake mail ya da fake sms nasıl atılır bunları araştır hedefin instagram ise hesaplara girerken sağlam vpn ler kullanabilirsin ama yinede Gizlenemezsin.. her türlü bulunursun. Bir kaç güvenlik önlemleri var ama Mac Spoof + VPN gibi veya web hack yapacaksan log silme vs araştır :d

131,693Konular
3,270,382Mesajlar
315,904Kullanıcılar
kadir23xSon Üye
Üst Alt