Başım belaya sokmadan hack yapmak istiyorum ?
Yazmaya üşeniyorum şimdi gecenin bir yarısı.
Yazmaya üşeniyorum şimdi gecenin bir yarısı.
Başım belaya sokmadan hack yapmak istiyorum ? Yazmaya üşeniyorum şimdi gecenin bir yarısı.
Senin okulun yok mu amkÖncelikle doğru forumda başlamışsın başka yerlerde komutancılık oynayıp zaman kaybetmenden iyidir.Hack derken neyden bahsediyorsun site mi deface edeceksin?Başını belaya sokmadan illegal bi iş yapmak istiyorsun anlamadım ne demek istediğini risk almadan bişey yapamassın iyi forumlar.

Ayağım kırık 3 gün sonra alçı çıkacak yeniden başlıyor spyhackerz .dSenin okulun yok mu amk![]()
xDAyağım kırık 3 gün sonra alçı çıkacak yeniden başlıyor spyhackerz .d
Var.bilgisayar okuyorum işim bu.amk mamk ne ?Senin okulun yok mu amk![]()
Aynen öyle.Ayyıldız timden çıktım çunku kimlik bilgilerimi istediler beni beğenmişler fakat Türk siteleri çat çut geçiririrsem kimligimi polise ve yetkililere vereceklerini soylediker ben de s.ktr çektim ayrıldım.Öncelikle doğru forumda başlamışsın başka yerlerde komutancılık oynayıp zaman kaybetmenden iyidir.Hack derken neyden bahsediyorsun site mi deface edeceksin?Başını belaya sokmadan illegal bi iş yapmak istiyorsun anlamadım ne demek istediğini risk almadan bişey yapamassın iyi forumlar.
Haklısın.g.t s.kl..mesine de razı olcaz nabam egomun kölesiyim.hem ayranım dökülmesin hem gö*tüm si*kilmesin ? öyle bir dünya yok.
Kolaya kaçmayın ben çözüm biliyorum beyler.Eyvah eyvah sıçtık
Hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin !hahhaha.