Yeni bir başlangıç.

Öncelikle hepinize selam arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bilgiye çok aç bir insanım. Merak ettiğim bir takım şeyler var ve bunları size danışmak istiyorum belki bana yardımcı...

Öncelikle hepinize selam arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bilgiye çok aç bir insanım. Merak ettiğim bir takım şeyler var ve bunları size danışmak istiyorum belki bana yardımcı olabilirsiniz.

1-) Udemy etik hackerlık kurslarından elde ettiğim bilgiler gerçekten harcadığım zamana değer mi? Yani bu bana biraz saçma geliyor çünkü bir kurs satın aldım izledim ve sadece adamın izlediği yolları izliyorsun kendine özgü bir şey katmıyorsun belki yanlış düşünüyor olabilirim lütfen aydınlatın beni bu konu hakkında.

2-) B seviye bir ingilizce ile tabiri caiz ise ''hackerlık'' işleri nereye kadar gider. Yanlış kelime kullandıysam affola.

3-) Eğer bu tarz ücretli kurslardan bu işi öğrenemeyeceksem nereden ve nasıl bir yol izleyerek öğreneceğim.

Şimdiden bilgi ve tecrübelerini benimle paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Forumda ilk konu açışım, yanlışlarım varsa lütfen bildiriniz.

2. Soruyu yanıtlayayım. İngilizceni de bir yandan geliştirmen gerekir. Hatta iyi bir udemy kursu bulana kadar terimleri öğren ki mantığını kavraman kolay olsun. Ezbere gitme ;)

131,911Konular
3,272,562Mesajlar
316,525Kullanıcılar
cimoskesSon Üye
Üst Alt