Haber Yeni dolandırma yöntemi aman dikkat!

Herkese cümleten selamun aleyküm arkadaşlar bu arada başıma çok gelen ama ne yazıkki forum da görmediğim bir dolandırıcılık yöntemi bu yöntemin işleyiş tarzı şu şekilde...

Herkese cümleten selamun aleyküm arkadaşlar bu arada başıma çok gelen ama ne yazıkki forum da görmediğim bir dolandırıcılık yöntemi bu yöntemin işleyiş tarzı şu şekilde
Dolandırıcı bir avukat mış gibi davranır onun adı ile ona benzer açık hat alır aran kimliğini tespit etme uygulamalarını baypass atlatmak için se kendi telefonundan o numarayı avukat gibi gösterirler böylece inandırıcılığı artar size cinsel ürün sipariş verdiğinizi söyler ler ve 2500 tl gibi bir para yatırma ısı fln söyler ler zrn sizin onlarda tüm bilgileriniz vardır e posta ev adresi ad soyad ve tc bilgileriniz böylece saha etkin konuşurlar bu işlemlerde genelde genç bayan lar arar sizi ve daha ikna edici olur ama karşınızdaki insan aynı dayı avcıları misali gibiler dir suratlarına ana avrat sövüp kapatabilir siniz herhangi bir şey olmaz merak etmeyin bunu milleti dolandırın diye değil dolandırılmasın diye anlatıyorum dolandırıcılık hiç bir zaman iyi bir şey değildir ve savunmam da herkese
İyi Forumlar spyz hacker ailesi ❤️
Kaynakça = kendim benim başıma sürekli geliyor diye paylaşma gereksinimi duydum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,806Konular
3,283,445Mesajlar
318,039Kullanıcılar
HUSHRASon Üye
Üst Alt