-
Kaisareia
GrandPa™
Legend üstü rütbe gelsin emektar olsun
aynen bak çok mantıklı
Dur daha taze aldık legend'i hele eccük eskisin ağanın poğhunun üstüne poğh olur mu looo!
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Legend üstü rütbe gelsin emektar olsun
aynen bak çok mantıklı
Er, Erbaş, Onbaşı, Çavuş, Üstçavuş, Teğmen, Yüzbaşı, Binbaşı, Albay, Tuğgeneral, Tümgeneral, Korgeneral, General.Beyler foruma yeni 2 rütbe eklenecek eklemeden önce yeni eklenecek rütbelerin isimlerini ve görüşlerinizi size soralım dedik birinci rütbe
Üst Tabaka - Kıdemli Üye arasına gelecek
İkinci Rütbe
Master - Legend arasına gelecek
Yeni gelecek bu iki rütbenin isimleri ne olsun fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda belirtin.
asla gelmezEr, Erbaş, Onbaşı, Çavuş, Üstçavuş, Teğmen, Yüzbaşı, Binbaşı, Albay, Tuğgeneral, Tümgeneral, Korgeneral, General.

Olsa güzel olurmuşasla gelmez![]()

JANDARMA ÖZEL HAREKATMI KURUYOUZ BUNE AMQKWEr, Erbaş, Onbaşı, Çavuş, Üstçavuş, Teğmen, Yüzbaşı, Binbaşı, Albay, Tuğgeneral, Tümgeneral, Korgeneral, General.
Er, Erbaş, Onbaşı, Çavuş, Üstçavuş, Teğmen, Yüzbaşı, Binbaşı, Albay, Tuğgeneral, Tümgeneral, Korgeneral, General.
yorum yapkma suresı olmasa keskegereksinimler fazla değil ki. aktiflik patlaması yaşanıyor forumda ! üstelik konu açma ve yorum yapmak için gündelik sınır da yok !
GÖRDÜNMÜ BAK SADECE BENİM İÇİNMİŞsadece senin için mi![]()
![]()

bende geliyorum olm bekle :dGÖRDÜNMÜ BAK SADECE BENİM İÇİNMİŞ![]()
![]()
ELİTEBeyler foruma yeni 2 rütbe eklenecek eklemeden önce yeni eklenecek rütbelerin isimlerini ve görüşlerinizi size soralım dedik birinci rütbe
Üst Tabaka - Kıdemli Üye arasına gelecek
İkinci Rütbe
Master - Legend arasına gelecek
Yeni gelecek bu iki rütbenin isimleri ne olsun fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda belirtin.