Yeni Gelenler.

Merhaba arkadaşlar.. Ben bu ortama gireli yaklaşık 1seneye yakın olucak. Burda olmaktan o kadar memnunum ki bir çok güzel dostluklar edindim. İyi kötü anılara şahit oldum. İlk...

Merhaba arkadaşlar..
Ben bu ortama gireli yaklaşık 1seneye yakın olucak.
Burda olmaktan o kadar memnunum ki bir çok güzel dostluklar edindim.
İyi kötü anılara şahit oldum.
İlk geldiğimde hicbirsey bilmiyordum burdaki insanlar bana yardımcı oldu bir çok konuda kendimi geliştirdim. Gerek burdan öğrendiklerim gerekse dışardan öğrendiklerim burda önemli olan şey konu açmak kendini göstermek millete saygılı olmak ve sürek li olmasada mümkün oldukça aktif olmaktır.
Burdaki kuralların çoğu aslında sizin iyiliğiniz için..
Siz ne kadar kurallara sahip çıkarsanız ve uygularsanız okadar bu forumda yükselme derecesi tasirsiniz ve tanınmış saygılı ve dürüst bir kişilik sahibi olursunuz..
İyi forumlar herkeze sağlıcakla kalın..

t
Merhaba arkadaşlar..
Ben bu ortama gireli yaklaşık 1seneye yakın olucak.
Burda olmaktan o kadar memnunum ki bir çok güzel dostluklar edindim.
İyi kötü anılara şahit oldum.
İlk geldiğimde hicbirsey bilmiyordum burdaki insanlar bana yardımcı oldu bir çok konuda kendimi geliştirdim. Gerek burdan öğrendiklerim gerekse dışardan öğrendiklerim burda önemli olan şey konu açmak kendini göstermek millete saygılı olmak ve sürek li olmasada mümkün oldukça aktif olmaktır.
Burdaki kuralların çoğu aslında sizin iyiliğiniz için..
Siz ne kadar kurallara sahip çıkarsanız ve uygularsanız okadar bu forumda yükselme derecesi tasirsiniz ve tanınmış saygılı ve dürüst bir kişilik sahibi olursunuz..
İyi forumlar herkeze sağlıcakla kalın..
teşekürler

131,694Konular
3,270,405Mesajlar
315,909Kullanıcılar
Üst Alt