Yeni nesil android cihazlara root atamayan gelsin.

cihazın tüm ayarlarını yaptınız.oem kilidi usb hata ayıklama falan filan.hepsini yapmanıza rağmen yinede rootlayamazsınız.çünkü cihazın içine gömülü adb usb debug ayar menüsü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihazın tüm ayarlarını yaptınız.oem kilidi usb hata ayıklama falan filan.hepsini yapmanıza rağmen yinede rootlayamazsınız.çünkü cihazın içine gömülü adb usb debug ayar menüsü var.rootlayamayanlar gelsin yardımcı olurum özelden.yalnız samsung cihazlar içindir bu yöntem.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
iphone da bi deneyimim yok ama samsung da hertürlü yardımcı olurum kardeşim.ios u sevmiyorum.

bu kadar terbiyesiz bi forum görmedim ayıp be..zaten bi boktan da faydalanamadım üye olduğumdan beri.herakles misin ne yarramsın sen tam bi orospu çocuğusun dostum.resmen kıza asıldın karşılık göremeyincede kızı aşşağıladın.hakiki katıksız **Küfürbaz** sin kardeş sen.senin önündekini kesip yediririm sana.klavyeden yazmaya benzemez bu işler yalvartırım seni.amk admini seninde amına koyim görmüyonmu burda küfrediyor adam neden müdahale etmiyon yavşak.seninde amına koyim **Küfürbaz**.
Güzel kardeşim sanaldaki en sağlam forumlardan birtanesi burasıdır herkez ile teker teker ilgilenilemez modlarımız var örnek @Anarchosa bu forumda 2017-2016-2015 de katılanların hiçbiri boş yere saygısızlık yapmaz herakles daha yeni katılmış ve ona buna takılıp duruyor boşver sen modlar ilgilenir gözden kaçmıştır büyük ihtimalle

anladım kardeşim küfürler için özür diliyorum.o küfürler herakles e idi aslında.delirtiyo bu adam insanı.değişik bi tip.neyse kolay gelsin.

@βψƦ0lЗ$4 sakin biremin <3 seni seviyorum öfkelisin bu aralar biraz kırmayın birbirinizi <3

@#HeraklesEagle Dostum ilk yaklaşımın biraz kötü olduğundan dolayı roles arkadaşımız biraz sinirlendi. Zaten öfkeli biridir, imzadaki resimi indexe falan koyma ki tekrar gerginlik olmasın. Birisinin kullandığı resimi almak için özelden rica etmelisin. Yoksa bu tür işler medyaya dahi yansıyabiliyor. Yok işte o onun özentisiymiş yok şu şuna şöyle yapmış vs.

Birbiriniz hakkında şikayetleriniz olursa PM ile benle iletişime geçebilirsiniz.

Şimdi bi gevşek çıkar konuya atlar diye konuyu kilitlemek zorundayım.
Konu sahibi arkadaş kusuruma bakmasın. Olur böyle şeyler. Her zaman dost edinmek çok çok daha iyidir. Kırmayın birbirinizi.
Burdan alper seyyarın amınakoyayım. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,957Konular
3,284,366Mesajlar
318,242Kullanıcılar
kara ejderSon Üye
Üst Alt