yeni pc mi alayım yoksa yükseltmemi tavsiye edermisiniz ?

arkadaslar asağıda bi kac kafama takılan sorular var ben hem oyun hemde arka planda dc telegram tarayıcıda sosyal medya hesaplarımı kullanmak istiyorum ama suanki pc bana hiç...

arkadaslar asağıda bi kac kafama takılan sorular var
ben hem oyun hemde arka planda dc telegram tarayıcıda sosyal medya hesaplarımı kullanmak istiyorum ama suanki pc bana hiç bi şekilde yardımcı olamıor belli bi yerden sonra oyun oynayamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum tarayıcı üzerinden

o877fsi.jpg pc bu arkadaslar 8 yılını doldurdu saolsun :D
fazla masraflı pc deil sadece 2 kez tamire verdim 1 kez hardiski okumadı kendim yapmaya calıstım
ram 2 gb iken 4 gb yaptım rahatladı pc
ekran kartı taksam bana yeterli diye düşünüyorum (amacım lol csgo gta valo gibi oyunları orta veya düşük ayarlarda oynamak +cromede binance sosyal medya telegram ve discorttan iletişim kurmak ek olarak arkada oyunların acık olmasını istiyorm internet cafede cok rahat yapabiliyorum bu işlerimi bi yandanda pcden dizi izliyordum :D )

coğu kişi diyor ya sat para alırsın(1k tutarmı sizce kasanın dış fanından ses cıkıor cok rahatsız edici kırıldı büyük ihtmal temizledim fayda etmedi )
bütcem 10 k ama pc varken direk gidip pc almak istemem yatırım yapmayı düşünüyorum veya 2. telefon almayı düşünüyorum(xiomi poco x3pro 256/8gb) o parayla

sinerjide apu sistem pc gördümekran kartsız 8ktl
İşlemciAMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fanlı)
AnakartAsus Prime B450M-K II 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
BellekGeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2)
SSDWD 480GB Green SN350 NVMe Okuma 2400MB-Yazma 1650MB M.2 SSD (WDS480G2G0C)
KasaPerformax Volkov 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
orta ve üst düzeylerde 100 150 alıyor fps
ekran kartı ve sıvı soğutma vs ekleyebiliniyor daha sonra ama ben görmedim ekran kartı ekleme yeri yok seceneklerde
bu kasada benim ekran uyarmı onuda bilmiyorum :D benim ekran uyarmı sizce

tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum cok soru var ama kafa karısıklığı olmaz umarım :D

Ekli dosyalar

• o877fsi.png
    o877fsi.png
    256.7 KB · Görüntüleme: 7
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yeni bilgisayar al tabiki 2. ellerede bakmani tavsiye ederim ucuza saglam sistem satanida var dikkatli ol yine tabi 2. el piyasasinda
bilgisayarin konusuna gelecek olursam satsam kim alir diye dusunuyorum internet kafecilere satsan alirlar mi onu bile bilmiyorum kanka yil olmus 2022 hala intel pentium islemci :( istersen bilgisayarina saglam format at windows 8.1 64 bit kur adam akilli ssd tak kasaya 2. el islemci al ucuza seni en azindan kosede basit islerde gotursun oyun islerinide alacagin bilgisayarda yaparsin dedigim gibi bu sadece oneri ama makul butce ile daha guzel sistemlerde ortaya cikarabilirsin

yeni bilgisayar al tabiki 2. ellerede bakmani tavsiye ederim ucuza saglam sistem satanida var dikkatli ol yine tabi 2. el piyasasinda
bilgisayarin konusuna gelecek olursam satsam kim alir diye dusunuyorum internet kafecilere satsan alirlar mi onu bile bilmiyorum kanka yil olmus 2022 hala intel pentium islemci :( istersen bilgisayarina saglam format at windows 8.1 64 bit kur adam akilli ssd tak kasaya 2. el islemci al ucuza seni en azindan kosede basit islerde gotursun oyun islerinide alacagin bilgisayarda yaparsin dedigim gibi bu sadece oneri ama makul butce ile daha guzel sistemlerde ortaya cikarabilirsin
eyw knka sistem yükseltmek daha iyi ama yeni pc almayı düşünüyorum yukarda attığım sinerjideki sistem hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum ama ne zaman alabilirim oda var hazır nakit vardi altın aldım hepsini :D bu sabah 2 ay sonra parayı toplayıp sinerjideki sistemi alıp ilerki senelerde ekran kartı sivi soğutma eklemeyi düşünüyorum veya daha yüksek bir sistem ama dediğim gibi bu sinerjinin apu sistemi hoşu magitti bu yaşlı dedeyi de dizi filim vs işleriyle alıırım keneara satmam diye düşündüm

bi yandan yükseltipp satsam para etmez gibime geldi pcyi aldıkdan sonra
ki yenileme yapsam paraya yazık baya ihtiyarlastı kim alır diye düşündüm senin gibi :D yada dediğim gibi 2 pc yaparım kenarda kalır yeni pcyide fazla bişeyler yükleyip zorlaştırmam hem sadece oyun için kullanırım onu
ek iş sosyal medya dizi filim vs işlerini bu pcde kullanırım dediğim gibi :D bnance gibi işleri

verdiğim para beni utandırmaz umarım buna ssd takıp ekran kartı takıp düzeltirmi diye düşünüyorum işlemci yükseltsem ana kart sorun cıkartabilirmi oda var hiç anlamıyorum bu işlerden :D

133,096Konular
3,280,908Mesajlar
318,580Kullanıcılar
diegohdaSon Üye
Üst Alt