S
Silinen üye 7909
Spyhackerz gitti kara kuzular geldi resmen aq
Demek lahmacun he![]()
Suru kara olursa dert Lamb'in beyazina kalir:/Spyhackerz gitti kara kuzular geldi resmen aq
Lahmacunu sen ye bana bir adanaSanada söyleyeyim yeğenim.

Lahmacunu sen ye bana bir adana![]()

Skype bekleniyorsunuz beyfendiHallederiz yeğenim, adana, urfa, kavurma köpeğin olsun sen yeter ki adres ver.
Kardeş senin gelip bu resmi paylaşmanı bekledim paylaşmadın yanılttın beni
![]()
Skype bekleniyorsunuz beyfendi![]()
TmmTeldeyim yiğidim inşaattayım şuan konteyner'deyim, ofise geçersem görüşürüz skype açık kaldı orada.
Bakın bu adam gibi akıllı bi şey söyleyin#Güncelleme
Forum altında yer alan "" bölümünde ki kullanıcıların renkleri yok.
"Bu sayfayı Paylaş" kaldırılması uygun olur çünkü Google+ kapanacak - Diğer sosyal ağlar eklenebilir.

#Güncelleme
Forum altında yer alan "" bölümünde ki kullanıcıların renkleri yok.
"Bu sayfayı Paylaş" kaldırılması uygun olur çünkü Google+ kapanacak - Diğer sosyal ağlar eklenebilir.
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{$user.username}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{xen:helper richUserName, $user}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
a.username:hover > span {
text-decoration: underline;
}
Reis açlıktan ölüyom spor salonundayım help meHallederiz yeğenim, adana, urfa, kavurma köpeğin olsun sen yeter ki adres ver.
![]()
canım çekti amk

Eee kimin yanında yetiştikNe **Küfürbaz** adamsın olm ya
@Unlovable Dediğim gibi inşaattayım vinç felan gelecek ofise geçersem hallederiz yiğidim.

eyvallah abi 2 gündür karnımı sen doyuruyon Allah tuttuunu elmas etsin abim Allah ne muradın varsa versinNe **Küfürbaz** adamsın olm ya
@Unlovable Dediğim gibi inşaattayım vinç felan gelecek ofise geçersem hallederiz yiğidim.

@FataLworm bize zıkkım yok mu abi![]()

@Mectruy
admin panel >> görünüm >> şablonlarda
sidebar_online_users bu şablonu aç
bu kodları
Kod:class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{$user.username}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
bunun ile değiştir.
Kod:class="username{xen:if '!{$user.visible}', ' invisible'}{xen:if {$user.followed}, ' followed'}">{xen:helper richUserName, $user}</a><xen:if is="{$i} < {$onlineUsers.limit}">,</xen:if>
admin panel >> görünüm >> şablonlarda ara
EXTRA.css bul
en alta,bunu ekle
Kod:a.username:hover > span { text-decoration: underline; }
Canın sağolsun canım abim yeterki bi adana yollaAyıp ediyorsun abim hallederiz. O değilde yemek ayağıyla hepinizi deşifre edeceğim amk![]()

Bozmam seni beklerim@Unlovable @Anarchosa @Unbalanced Böyle manitayla felan gezdiğinizi görürsem bensiz, şafak sezer gibi dövecem sizi amk

@Unlovable @Anarchosa @Unbalanced Böyle manitayla felan gezdiğinizi görürsem bensiz, şafak sezer gibi dövecem sizi amk