Satım 🎉Yeni Temaya Özel Büyük İndirimleri Kaçırma KOŞŞŞ🎉

TAKİP BAYİN STORE 2016 ' dan beri hizmet veren ~ En Ucuz / En Hızlı / En Güvenilir ~ sosyal medya paketleri bulunan siteyi size sunuyorum. Yeni Temaya Özel Tüm Paketlerde...

TAKİP BAYİN STORE

2016 ' dan beri hizmet veren ~ En Ucuz / En Hızlı / En Güvenilir ~ sosyal medya paketleri bulunan siteyi size sunuyorum.

Yeni Temaya Özel Tüm Paketlerde Geçerli Büyük İndirimler Sizleri Bekliyor
Üyelik Gerekmeden Hemen Paketinizi Seçip Shopier veya PayTR İle Güvenli Ödeme Yaparak Satın Alabilirsiniz. ( +EFT/Havale AKTİF )

standard (1).gif

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
TAKİP BAYİN STORE

2016 ' dan beri hizmet veren ~ En Ucuz / En Hızlı / En Güvenilir ~ sosyal medya paketleri bulunan siteyi size sunuyorum.

Yeni Temaya Özel Tüm Paketlerde Geçerli Büyük İndirimler Sizleri Bekliyor
Üyelik Gerekmeden Hemen Paketinizi Seçip Shopier veya PayTR İle Güvenli Ödeme Yaparak Satın Alabilirsiniz. ( +EFT/Havale AKTİF )

Ekli dosyayı görüntüle 28527
Güvenilir mi ?

Site kurucusu ve bayisi benim sitenin güncel admini ben değilim kullanan çok kişi var arada yoğunluktan dolayı gönderim saatleri uzayabiliyor site ile ilgili sorun varsa site içi desteğe yazın ilgilensinler iyi alışverişler

Site kurucusu ve bayisi benim sitenin güncel admini ben değilim kullanan çok kişi var arada yoğunluktan dolayı gönderim saatleri uzayabiliyor site ile ilgili sorun varsa site içi desteğe yazın ilgilensinler iyi alışverişler
Whatsapp destek numarası açılmıyor , siteden ticket atamıyorum doğrulama hatası veriyor . Biraz daha araştırırken https://www.instagram.com/ekstazi.xyz/ instagram kısmında bu profile denk geldim . daha öncede bu forumda bir site tanıtımı yapmıştı arkadaş bakiye yükleyip alım yapmıştım hiçbir gönderme yapılmamıştı instagramına yazdığımda ise beni engellemişti. Şimdi başka bir site ile gelmiş sanırım bir öncekinde uğraşmamıştım ama bu sefer elimden geleni yapacağım

Whatsapp destek numarası açılmıyor , siteden ticket atamıyorum doğrulama hatası veriyor . Biraz daha araştırırken https://www.instagram.com/ekstazi.xyz/ instagram kısmında bu profile denk geldim . daha öncede bu forumda bir site tanıtımı yapmıştı arkadaş bakiye yükleyip alım yapmıştım hiçbir gönderme yapılmamıştı instagramına yazdığımda ise beni engellemişti. Şimdi başka bir site ile gelmiş sanırım bir öncekinde uğraşmamıştım ama bu sefer elimden geleni yapacağım
ekstazi.xyz hesabı benim değil hocam :)
bi de bu sitenin başka panelleri de yok tek panel var o da bu
wp numarası aktifti ama şimdi kaldırdılar yakında yeni numara koyacaklar

ticket hatası için sorunları çözmeye çalışıyorlar ve yeni tema olduğu için küçük çaplı hatalar var ama takipçi gönderimlerinde sıkıntı yok :)

Hocam siteyi sattığınız kişinin hiçbir bilgisi yok mu sizde?
önceden vardı dediğim gibi 2019 sattım belli bi süre konuştuk sonra ben bıraktım ilgilenmeyi telefon falan da yenilemiştim onların telefon no ve birçok kişinin numaraları da silinmişti çoğunu geri yükledim ama onlarınki de dahil bi kısmını kurtaramadım o yüzden bi iletişim bilgileri yok şu anda

131,983Konular
3,273,525Mesajlar
316,692Kullanıcılar
Umutyl0Son Üye
Üst Alt