Arkadaşlar ordan bakılınca nasıl gözüküyorum bilmiyorum ama yetkili felan değilim Mectruy beni sevmiyor o yüzden rütbe vermiyor
forumda aktif olmadığınız için konularıma yorum atamıyorsunuz bunun benle uzaktan, yakından alakası yok hep mecin bok yemesi bu, mesaj kutum yorum atamıyorum diye sövenler ile doldu aq ulan siz yorum yapamıyorsanız benim suçum ne amk bana ne sövüyoruz gidin @Mectruy a sövün
scriplterin aynısı benim site de var ordan indirebilirsiniz diğer tüm konular için
Bunlara taciz edin benim forum Hakkında bilgim yok rütbeleri tamamı ile bu hainler yapıyor bana sövmeyin aq
@Anarchosa @Mectruy @TolanK1
forumda aktif olmadığınız için konularıma yorum atamıyorsunuz bunun benle uzaktan, yakından alakası yok hep mecin bok yemesi bu, mesaj kutum yorum atamıyorum diye sövenler ile doldu aq ulan siz yorum yapamıyorsanız benim suçum ne amk bana ne sövüyoruz gidin @Mectruy a sövün
scriplterin aynısı benim site de var ordan indirebilirsiniz diğer tüm konular içinBunlara taciz edin benim forum Hakkında bilgim yok rütbeleri tamamı ile bu hainler yapıyor bana sövmeyin aq
@Anarchosa @Mectruy @TolanK1
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl