Yeni üyeyim.

...............

miktar nedir hacklenilen site sayısınamı bağlı eğer buna bağlıysa kaça kaç alırız ?

bitcoin işi olduğu için miktar çok yüksek :)) yapmamız gereken şey hacklenen sitelerde anasayfaya ufak bir kod parçacığı yerleştirmek ve sayfaya girenlerden para almak :)) , şimdi 500 site hacklediğini düşün. bu gün geçtikçe artacak, yani ilk 500 tl kazanırız sonra 1000 yaparız öyle öyle gider, fazla kârlı bir iş can atıyorum yapmak için, ve kesinlikle hiç bir şey anlamazlar.

bana kanıt ver her gün 100-200 site sorun değil minimum

http://i.hizliresim.com/j6Balg.png

bitcoin nasıl üretilir? (cpu ve gpu ile değil mi? istersen gpu istersen cpu)

bu fotoğrafa bir bak, cpu kaç olmuş görüyorsun, ve de hiç bir şey açık değil bilgisayarda.(internet kafeye gidip denedim bizzat)

istersem yüksek hızda üretime geçerim ama bilgisayarın işlemcisi bir anda %100 olur yani davayı çakarlar :)) biraz kısarız %25 iyi olur.
web sayfanın arasına bir kod parçacığı ile siteye giren her kişi kölem olarak bana btc üretecek, yani web siteye ne kadar çok kişi girerse o kadar iyi tabii ki,
peki neden türk sitesi olmaz dedim, çünkü türk ıp lere kapalı bir sistem, o yüzden resimde de gördüğün gibi zenmate açık.

iyide parayı nasıl nerden ne zaman alırız ?

yöntemi zaten söyleyemiyorum zorla anlatıyorum görüyorsun, btc hesabı açarsın oraya gönderirim.
zamanı bilemeyiz, şöyle bilemeyiz, 100 siteye mi bunu yerleştiricez 200 siteye mi 10 bin siteye mi ona göre değişir, ama şöyle söyliyim 1000 site hackledik diyelim aralarında devlet sitesi de var diyelim, bu 1000 siteye 2-3 bin kişi girse ve 10 dakika dursa, yani 10*2000 = 20000 dakika = 333 saatlik bir üretimden bahsetmiş oluruz. ve bu 1 ay da binlerce tl ye uçar gider + site yöneticisi farketmeyeceği için her gün bizim için çalışan kişi sayısı artar :))

131,679Konular
3,270,257Mesajlar
315,732Kullanıcılar
WarnderdeathSon Üye
Üst Alt