Rating - 100%
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterimki daha önceden benden method alımı yapan arkadaşlarınisimleri liste olarak kayıtlı. Method sattıklarım eskisi fix yediği için yeni method'u bana ulaşarak ücretsiz şekilde talep edebilirler. Mağdur olmanızı istemem.
Forumda method satışları bildiğiniz üzere çok yüksek, ve de kimin methodu'nun çalıştığını kimin methodu'nun fix olduğunu bilemeyiz.
Method alırken veya başka bir işlem üzerine ticaret yaparken özellikle forum'a yeni katılan gezgin kardeşlerimin dikkat etmesi gereken konu escrow kullanmak.
Yaptığınız her ticaret için escrow kullanmak zorundasınız, unutmayın kimse güvenilir değil
Genel escrow iki kişidir @SpyAdmin @SkullZ iki king dışında kimse ile escrow anlaşması yapmayın!
Evet biraz konumuzla alakasız şeyler yazdım ama konuda birazdaha bilgi olmasını istedim
Method fiyatı 100 tl instagram leaveyoudown insta yoksa pm gelin
ESCROW KULLANILACAKTIR
Güzel bir like sayısına ulaşırsak seçtiğim bir kişiye methodu hediye ediyorum
İyi forumlar
Forumda method satışları bildiğiniz üzere çok yüksek, ve de kimin methodu'nun çalıştığını kimin methodu'nun fix olduğunu bilemeyiz.
Method alırken veya başka bir işlem üzerine ticaret yaparken özellikle forum'a yeni katılan gezgin kardeşlerimin dikkat etmesi gereken konu escrow kullanmak.
Yaptığınız her ticaret için escrow kullanmak zorundasınız, unutmayın kimse güvenilir değil
Evet biraz konumuzla alakasız şeyler yazdım ama konuda birazdaha bilgi olmasını istedim
Method fiyatı 100 tl instagram leaveyoudown insta yoksa pm gelin
ESCROW KULLANILACAKTIR
Güzel bir like sayısına ulaşırsak seçtiğim bir kişiye methodu hediye ediyorum
İyi forumlar