Yine bir gece yine içimde sıkıntı...

Rating - 0%
Her gece huzur değilmidir aslında? Yani neden gece olduğunda insan hüzünlenir neden mutlu olduğu anılar değilde acı çektiği anıları hatırlar? Mutluluk neden üstün değil? Doğru ya, hayatımızı bir hiç uğruna heba ettik belkide bundandır. Senin herşey olarak gördüğün hayatını ona adadığın her an gelir aklına. İlk buluşma, ilk yemek, ilk salep, ilk aşk, ilk heyecan ve bunun gibi daha bir sürü anılar gelir akıla gece olduğunda. Bazende pişman olmaz insanoğlu acısı mutluluğundan fazla olmasına rağmen mutlu anılarını hatırlayarak üstünü örtmektedir acıların. Arkadaşlar, sevin. Sonucu ne olursa olsun elinizden geleni yapın sevdiğinizi ihmal etmeyin. Sevmek-sevilmek gerçekten güzel birşey. Acısı bol olsada yaşanmaya değer...

Hayırlı geceleriniz olsun SH halkı!

E

El-Cewad

Sorma bu aralar bende duygusal takılıyorum gece gece yine getirdin zalımın kızını aklıma :(

Rating - 95.8%
ergenlikten çıkıp yeni gençlik dönemlerine giriş yapınca bende kendimi böyle hissederdim , hep geçmişe bir özlem duyardım , tabi zamanla bunlar kayboluyor

Rating - 0%
Benden Hic Konusmayin DosTlAr

Bende Biriini Sevdim Bana Soz Verdi

Ama Hapise Dusunce Is Isten Gecmisdi

Baskasina Yar Olmusdu Bende Duasini Verdim ALLAH Yardimcisi Olsun Onunda Benimde

ALLAH Mutlu Etsin Hep Onlari :(

131,585Konular
3,269,414Mesajlar
315,488Kullanıcılar
AkbarovSon Üye
Üst Alt