Yok Mu Vatanını Seven Kişiye Yardımcı Olacak?

Merhaba arkadaşlar zor olsada gurur verici bir meslek yapıyorum. İnstagramda bir sayfa yüzümün gözükmemesi gereken bir fotoğrafımı benden izinsiz paylaşmış ve sanırım sayfa...

Merhaba arkadaşlar zor olsada gurur verici bir meslek yapıyorum. İnstagramda bir sayfa yüzümün gözükmemesi gereken bir fotoğrafımı benden izinsiz paylaşmış ve sanırım sayfa aylardır kullanılmıyor, bu yüzden o bir fotoğrafın kaldırılması gerekiyor bu durumdan dolayı mesleğimden olacağım yardım edebilecek vatanını seven bir kardeşim yok mu?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar zor olsada gurur verici bir meslek yapıyorum. İnstagramda bir sayfa yüzümün gözükmemesi gereken bir fotoğrafımı benden izinsiz paylaşmış ve sanırım sayfa aylardır kullanılmıyor, bu yüzden o bir fotoğrafın kaldırılması gerekiyor bu durumdan dolayı mesleğimden olacağım yardım edebilecek vatanını seven bir kardeşim yok mu?
zxcvcvzxc

132,032Konular
3,274,278Mesajlar
316,802Kullanıcılar
leviathanlSon Üye
Üst Alt