yönetim ekibi ve TYCON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
@Aspect @Mectruy abi ve herkese iyii forumlar dilerim, 2-3gün once gezgin bir arkadaşla ticaret yapcaktik fakat tycona islem verdiği için bana biraz beklememi soyledi bende tamam dedim bugun ise bana yazmış bahsetigim cocuk kapatamadi ve 15 gunden once kimse kapatamaz diye bende ole sacmalik olmaz dedim parayı yolla dedim kapatirim dedim bu sefer gezgin olan arkadaş sen tokatcisin yazmaya başladı sebebi ise @TycoN 🖤 arkadaşı işi kacirmamak için benim uzerime ekmek baltalamasi yapması , ne ben şimdiye kadar bir kişiye tokat attım nede bir kişi hakinda o tokatci diyip ekmegini baltalamadım arkadaşın yaptigi sizcede ayipbirsey deilmi
Screenshot_20210805-185327_Telegram.jpgScreenshot_20210805-185324_Telegram.jpg

Rating - 100%
Birde yazmiş benim uzmanlık alanım diye sanki tokat atmisim gibi tolatci yazmia ne ona ne baskasina kimseye tokat atmadım kimseye kadar

Aspect 

A F K
Rating - 100%
@TycoN 🖤 , 15 günden önce kimse kapatamaz diye birşey yok, müşteriyi elinden kaçırmamak için kafanda kurduğun bir kurgu bu kimsenin ekmeğini baltalamaya gerek yok sen yapamıyorsan başkası yapar bu işler böyle kimseye Tokatçı diyerek ekmeğiyle oynamayın.

Rating - 100%
Knk tokatcı diyecegine 10 gun beklede onun dedigi fiyatı yarı fiyatina yapayim diyebilirdi

Rating - 100%
@Aspect @Mectruy abi ve herkese iyii forumlar dilerim, 2-3gün once gezgin bir arkadaşla ticaret yapcaktik fakat tycona islem verdiği için bana biraz beklememi soyledi bende tamam dedim bugun ise bana yazmış bahsetigim cocuk kapatamadi ve 15 gunden once kimse kapatamaz diye bende ole sacmalik olmaz dedim parayı yolla dedim kapatirim dedim bu sefer gezgin olan arkadaş sen tokatcisin yazmaya başladı sebebi ise @TycoN 🖤 arkadaşı işi kacirmamak için benim uzerime ekmek baltalamasi yapması , ne ben şimdiye kadar bir kişiye tokat attım nede bir kişi hakinda o tokatci diyip ekmegini baltalamadım arkadaşın yaptigi sizcede ayipbirsey deilmi
Ekli dosyayı görüntüle 22494Ekli dosyayı görüntüle 22495
Dostum, 2. Attığın ss ilk konuşma. Spyda biri buldum diyor bugün kapatırım demiş. Wp hesabını bugun devre dışı bıraktırmak istemiş e posta göndermiş fatura istemiş bugun.
Bende dedimki bugun yaptıysan 15 gün geçmesi lazım tekrardan kapanması için. Benim bildiğim kimse yapamaz aradan süre geçmeden.
Ve zaten legend diye biri dediğinde legend güvenilir diyorum. Bilip bilmeden yarım yamalak ss lerle adımı karalama. Yanlış anlaşılma olmuş..
Hemen bekle ss leri sana atayım video şeklinde. Özelden numaranı verir misin?
Birde yazmiş benim uzmanlık alanım diye sanki tokat atmisim gibi tolatci yazmia ne ona ne baskasina kimseye tokat atmadım kimseye kadar
Dostum tekrar söylüyorum. İlk başta senin adını söylemedi. Senin adını söyleyince güvenilir dedim. Buyur ss

Screenshot_2021-08-05-20-05-26-604_com.instagram.android.jpg

.
@TycoN 🖤 , 15 günden önce kimse kapatamaz diye birşey yok, müşteriyi elinden kaçırmamak için kafanda kurduğun bir kurgu bu kimsenin ekmeğini baltalamaya gerek yok sen yapamıyorsan başkası yapar bu işler böyle kimseye Tokatçı diyerek ekmeğiyle oynamayın.
Dostum yanlış anlaşılma var. Ben legende tokatcı demedim. Bu arada cidden kapanmayan numarayı 15 gün geçmeden kapatamaz diye biliyorum. Spydan biri deyince normal biri sandım. Herkesin harcı değil 15 gün geçmeden kapatmak. Zaten legend deyince ss dede gözüktüğü gibi o güvenilir git yaptır bugun diyorum.
Bu ss leri atan arkadaşla daha önce kavgamız vardı.. Sanırım bilerek birbirimize kırdırmak istemiş. Yarım ss ler atarak.

Knk tokatcı diyecegine 10 gun beklede onun dedigi fiyatı yarı fiyatina yapayim diyebilirdi
Direk bugun yaptır dedim?

Konunun gerçeğini bilip bilmeden ve iki tarafıda dinlemeden yazık demeniz cidden hoş değil. Asıl sizin bu vurdumduymazlığınıza yazık..

Legend, dostum eğer ss leri istiyorsan video şeklinde konuşmayı baştan sona atabilirim. Yanlış anlaşılma olduğunu göreceksin.

Rating - 100%
Ve zaten biz ilk başta adamla fiyat falan konuştuğumuz için. Beni beklemesini öneriyorum. İlla bana yaptıracaksın legend dolandırıcı demiyorum.

Rating - 100%
Ekli dosyayı görüntüle 22494Ekli dosyayı görüntüle 22495
Arkadaşlar bu arada yukarıdaki hesabı takip edelim nuro10line_ çee

Rating - 100%
Tm knk cocuk bana dedi senden daha ust rutbeli biri dedi senden cok biliyo dedi tolciymissin ztn dedi sonra yarim ss atinca yanlis anlasilma olmuş kb

Rating - 100%
@TycoN 🖤 kadar karaktersiz insan yoktur bugün ekmeğini yediği yeri yarın satar çok büyük anladınız gerisini
Şimdi kapa çeneni ve devam eden konuşmayı oku bakayım. Ne karaktersizliğimi gördün bu güne kadar?
Her konumu çalıp çalıp 30 coin koyamadığım için mi?
Yada sürekli ownerlere saksoya yatıp modluk dilenmediğim için mi?
Yada kör öküz olup olayı tek taraflı inceleyip konunun sahibinin bile özür dilediği kişiye durduk yere karaktersiz deyip. Konunun yanlış anlaşılma olduğu halde ekmsk yediği yeri satar diyorsun? Sen yokken biz vardık. Sen yokken olmayada devam edeceğiz amına koduğumun lamerı. Burda senden daha büyük o..... ..... Yok neyse anladın sen 😉 🖤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,555Konular
3,269,140Mesajlar
315,403Kullanıcılar
Üst Alt