Yönetime Alım Hakkında

Merhabalar değerli SpyHackerz üyeleri; Bir kaç haftadır yaptığım izlenimler sonucunda, forumun bu konuda bir ihtiyaca bağlı olduğunu gördüm. Yönetim'e lafım yok, ne kadar...

Yönetim'e Alım Olmasını İstiyor Musunuz?

• Evet

Oy: 2 50.0%
  • Hayır

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar değerli SpyHackerz üyeleri;

Bir kaç haftadır yaptığım izlenimler sonucunda, forumun bu konuda bir ihtiyaca bağlı olduğunu gördüm. Yönetim'e lafım yok, ne kadar profesyonel çalıştıklarını ben dahil olmak üzere tüm forum biliyordur zaten. Sorun şu ki, Nobody başta olmak üzere yetkisini jet hızıyla kullanan, üyelerin etiket atmasına dahi gerek kalmadan işi çözen yetkili yok. Bu yüzden, yönetime alımın olması gerektiğini düşünüyorum. Geçmiş yıllarda (2017-2018) yönetim ekibine dahil olduğumda orada olan arkadaşlar dahil olmak üzere bir çok arkadaş bu ankete katılırsa memnun olurum, Adminlerden ricam bu konunun kilitlenmemesidir. Kendileri de dahil olmak üzere fikirlerini belirtmelerini istiyorum. Chat başta olmak üzere forumda en çok dile gelen şikayet ve isteklerden birisi bu iken bu konuya bir çözüm bulalım.

Ben, aday olmak istiyorum.
Benimle beraber, yönetim kadrosunda olmasını uygun gördüğüm kişiler: @Fraud @Mehmet

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,198Konular
3,277,028Mesajlar
317,177Kullanıcılar
atican33Son Üye
Üst Alt