Youtube Abone Kasma Methodu (dmden verilcek) 2021

Herkese Merhaba; Bugün Size Youtube Abone Kasma Methodunu Gostericegim Dm' Yoluyla , Bana Dmden Yazin 5 Dakika İcinde Geri Dönüş Yaparim Konu Spamdan dolayi kilitlenmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Merhaba;

Bugün Size Youtube Abone Kasma Methodunu Gostericegim Dm' Yoluyla , Bana Dmden Yazin 5 Dakika İcinde Geri Dönüş Yaparim

Konu Spamdan dolayi kilitlenmiştir

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Konuları Kopyala Yapıştır Açıpta Emek Hırsızlığı Yapma Amk,
1 Dakika İçerisinde En az 10 Konu Açtın Ya Buna Bir Son Ver Yada İlgili Kişiler Gerekli Şeyleri Yapar.
@KAALI

Konuları Kopyala Yapıştır Açıpta Emek Hırsızlığı Yapma Amk,
1 Dakika İçerisinde En az 10 Konu Açtın Ya Buna Bir Son Ver Yada İlgili Kişiler Gerekli Şeyleri Yapar.
@KAALI
1 günlük ban verdim @rela.X

Kendisinin yargılandığı kural ihlali :

Yapmaya çalıştığınız şey yani

Bugün Size Youtube Abone Kasma Methodunu Gostericegim Dm' Yoluyla , Bana Dmden Yazin 5 Dakika İcinde Geri Dönüş Yaparim[/
Etkinlik yönetimi duyurusu hariç tamamen admin kontrolünde yapılmalıdır ve admindTHANKS]

Bir etkinliktir ve etkinlik sadece Admin onaylı yapılır , etkinlik sorumlusu adminimiz sayın @Gençtürk tür .

Ek olarak etkinlik şartları ve kuralları baştan belirlenmeli ve hide özelliği kesinlikle kullanılmamalıdır . Aksi halde dolandırıclık ve yanıltıcı içerik kapsamına girmektedir konu.

Etkınlik için izin alındıktan ve etkinlik şartları ve amaçları bitiş ve başlangıç tarihi gibi önemli husustar açıkca belirtilmelidir.

Daha detaylı lütfen okuyunuz https://spyhackerz.org/forum/threads/etkinlik-kategorisi-hakkında-kuralları.38450/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,202Konular
3,276,554Mesajlar
317,105Kullanıcılar
lssddddddddSon Üye
Üst Alt