YouTube MP3 sitesi açmak isteyenlere hazır API + EXE bıraktım KOŞ VATANDAŞ KOŞŞŞ

Konu Özeti

YouTube linkini verip MP3 olarak indirmeyi sağlayan hazır bir API ve EXE paylaşılmış. Sistem, yt-dlp ve ffmpeg kullanarak videonun sesini MP3'e dönüştürüyor ve dosyayı doğrudan döndürüyor. Ön tarafta basit bir index.html arayüzü bulunuyor; URL yapıştırılıp indir butonuna basılarak dosya alınıyor. Tasarım sade tutulmuş, isteyen kendi arayüzünü geliştirebilir.

YouTube linkini veriyorsun, API arka tarafta EXE'yi çalıştırıyor, yt-dlp + ffmpeg ile sesi MP3'e çevirip direkt dosya olarak geri dönüyor.
Ön tarafta da hazır bi index.html var. URL'yi yapıştır, indir diyorsun, dosyayı alıyorsun. Tasarım tarafı da çok kasmadım zaten isteyen kendi arayüzünü yapsın.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
YouTube linkini veriyorsun, API arka tarafta EXE'yi çalıştırıyor, yt-dlp + ffmpeg ile sesi MP3'e çevirip direkt dosya olarak geri dönüyor.
Ön tarafta da hazır bi index.html var. URL'yi yapıştır, indir diyorsun, dosyayı alıyorsun. Tasarım tarafı da çok kasmadım zaten isteyen kendi arayüzünü yapsın.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hesap kapanir

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
135,067Konular
3,297,823Mesajlar
326,251Kullanıcılar
novelordSon Üye
Üst Alt