Yüksek boyutlu veritabanı yükleyici script (1 Viewer)

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
Büyük veritabanlarını yükleyen Bigdum adlı php scripti webmaster olan herkez bilir ve birkere olsun kullanmak zorunda kalmışlardır. Ancak benim uzun yıllardır kullandığım ve kendime göre editlediğim çok fazla yüksek boyutlu veritabanlarını bile başarılı şekilde yükleyebiliyor. Dediğim gibi zamanında verimini arttırmak için benim elimden geçmiş bir scripttir , orjinal versiyonu çok fazla büyük veritabanlarını asla yükleyemez hata verir cortlar kalır ama bu ateş eder.

Dosya ektedir.
 

Attachments

  • yukle.zip
    8 KB · Views: 33
Joined
Dec 2, 2015
Credits
1
Rating - 0%
:D admin bey :D bigdump a ben 2 trilyon sorgu çektiriyorum :D sadece tek satırı değiştirip :D @Mectruy abi şimdi yapma yani :D hahahahha :D işin şakası bi yanına abimin elinden geçtiyse tavsiyemdir bir bildiği vardır ;)
 
Joined
Jan 1, 2017
Credits
0
Rating - 0%
bana mirc veya irc lazım sitemle baydaştırmak için yardım istiyorum bu konu hakkinda sitem bu jetonkodu bazı eşcinsel sitelerini yok etmek için uygunsuz davranışlarında Tc den silmek için
 
Joined
Jan 16, 2017
Credits
0
Rating - 0%
Paylaşım için teşekkürler ben Navicat kullanan biri olarak diğer arkadaşlara da tavsiye ediyorum hem büyük veritabanlarını yükleme ve yedeklemede düzgün çalışıyor hemde kullanımı gayet kolaydır.
 

Users who are viewing this thread

Top