@yusia Adlı Kullanıcıdan Şikayetçiyim !

Chate .com site arıyorum dedim telegram adını bırakıp mesaj atmamı istedi , telegramdan mesaj attım hazır site dedim tamam dedi 35 tl attım 3 saat sonra site hazır dedi. 3 saat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chate .com site arıyorum dedim telegram adını bırakıp mesaj atmamı istedi , telegramdan mesaj attım hazır site dedim tamam dedi 35 tl attım 3 saat sonra site hazır dedi. 3 saat sonra mesaj attım dedim site noldu dedi azure onay vermedi yeni azureye geçiyom falan filan dedim tm . Diğer gün dedim şu süreci hızlandır artık bu kadar uzun sürcekse hazır site almanın ne manası var falan dedim.Akşama doğru şikayet konusu açıcam falan diyince cevap verdi bana gelmiş diyo yok babannem şeadet getiryo yok geberiyo yok ilaç bilmem ne saçma sapan yalanlar dedim o zaman paramı geri at , küfür falan etti sonra dedim yarına kadar ya paramı at yada siteyi aç sabah bi kalktım engel atmış. Bide rütbeli forumda ırzını siktim.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    40.3 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.jpg
    2.jpg
    40.6 KB · Görüntüleme: 55
  • 3.jpg
    3.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 49
  • 4.jpg
    4.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 47
  • 5.jpg
    5.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 45
  • 6.jpg
    6.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 45
  • 7.jpg
    7.jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 48
  • 8.jpg
    8.jpg
    41.7 KB · Görüntüleme: 48
  • 9.jpg
    9.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 49
  • 10.jpg
    10.jpg
    52.8 KB · Görüntüleme: 60
bildiğin başka dolandırıcı varsa bana söylesene hikayeme atçam birilerine sallamak eğlenceli

Chate .com site arıyorum dedim telegram adını bırakıp mesaj atmamı istedi , telegramdan mesaj attım hazır site dedim tamam dedi 35 tl attım 3 saat sonra site hazır dedi. 3 saat sonra mesaj attım dedim site noldu dedi azure onay vermedi yeni azureye geçiyom falan filan dedim tm . Diğer gün dedim şu süreci hızlandır artık bu kadar uzun sürcekse hazır site almanın ne manası var falan dedim.Akşama doğru şikayet konusu açıcam falan diyince cevap verdi bana gelmiş diyo yok babannem şeadet getiryo yok geberiyo yok ilaç bilmem ne saçma sapan yalanlar dedim o zaman paramı geri at , küfür falan etti sonra dedim yarına kadar ya paramı at yada siteyi aç sabah bi kalktım engel atmış. Bide rütbeli forumda ırzını siktim.
Böyle durumlar sıkca görülmekte. O yüzden escrow kullanmakta fayda var. Yapacağınız alışveriş çok saçma! 35 tl ye kim kime site kurar ? Neyse dostum umarım şikayetini değerlendirirler...

allah affetsin iyi sövdüm

Azure geçirememesi gayet doğal çünkü benimde azurede problem var adamları bekletmek durumunda kalıyorum ama yinede bu parasını geri vermeyeceği anlamına gelmez.

ayıpyusia.JPG

ayıpyusia.JPG
kendini ne sanıyo bu orospu çocuğu

yani resmen sen gel beni dolandır diye bağırmışsın chatte. Kusura bakma ama burda dolandırılmayı kendin istemiş gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,671Konular
3,270,238Mesajlar
315,727Kullanıcılar
merttcaanSon Üye
Üst Alt