@Yusuf Godz Şikayet

18.02.2022 tarihinde yapaydan kapanan instagram hesabım için parasını ödeyip whatsapp üzerinden işlem açtırdım 0-7 iş günü içerisinde açılmazsa para iadesi yapacağını söyledi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18.02.2022 tarihinde yapaydan kapanan instagram hesabım için parasını ödeyip whatsapp üzerinden işlem açtırdım 0-7 iş günü içerisinde açılmazsa para iadesi yapacağını söyledi. 10 gün oldu herhangi bir geri dönüş yok. Whatsapp üzerinden yazdığım mesajlara da geri dönmüyor. Yusuf Godz adlı kullanıcıdan şikayetçiyim.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    735.3 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.jpg
    2.jpg
    350.8 KB · Görüntüleme: 49
OQWDJIOQWJGIOJIOQWGIJOJQWIOGJIOQWIGOJ aq toyları ya özel form varmıştı zart zurt kendi hesabını açamayan medyacı olmaz kendini açamayanda başkasını açamaz kardeş çoluğa çocuğa işlem için gitmeyin

18.02.2022 tarihinde yapaydan kapanan instagram hesabım için parasını ödeyip whatsapp üzerinden işlem açtırdım 0-7 iş günü içerisinde açılmazsa para iadesi yapacağını söyledi. 10 gün oldu herhangi bir geri dönüş yok. Whatsapp üzerinden yazdığım mesajlara da geri dönmüyor. Yusuf Godz adlı kullanıcıdan şikayetçiyim.

Profilinde yazıyormuş.. Escrow kullanmadığın için tokatlandın bu kadar basit. Banlandı, kilit.

Up

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,658Konular
3,270,145Mesajlar
315,707Kullanıcılar
emriasfasfSon Üye
Üst Alt