Joined
Oct 8, 2020
Credits
1,629
Rating - 0%
işe yarıyormu bir fikrim yok ama denenir... Türk bayrağına küfürlü paylaşım yapan Aranvut asıllı lakabı arnavut olan ve kurana küfür eden bir lavuğun hesaplarını kapatmak isterim. Şahsen Tc kimlik numarasına kadar elimde mevcut ancak bir bok yapamıyorum. yanında birde başka lavuk var oda aynı şekilde onunla birlikte... garip insanlar müslüman olmayabilirisn ancak ben snein dinine saygı duyuyr ve küfür etmiyor isem sende edemssin. dayandığı şey şu siz son gelen dinsiniz bizim kölemsissiniz vs. vs.
net koşulsuz şartsız kapatırım diyen var ise insta : canjooalm hesap akpatılacaktı diye yazınız
 

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Joined
Jun 26, 2018
Credits
0
Rating - 0%
işe yarıyormu bir fikrim yok ama denenir... Türk bayrağına küfürlü paylaşım yapan Aranvut asıllı lakabı arnavut olan ve kurana küfür eden bir lavuğun hesaplarını kapatmak isterim. Şahsen Tc **yasak-içerik** numarasına kadar elimde mevcut ancak bir bok yapamıyorum. yanında birde başka lavuk var oda aynı şekilde onunla birlikte... garip insanlar müslüman olmayabilirisn ancak ben snein dinine saygı duyuyr ve küfür etmiyor isem sende edemssin. dayandığı şey şu siz son gelen dinsiniz bizim kölemsissiniz vs. vs.
net koşulsuz şartsız kapatırım diyen var ise insta : canjooalm hesap akpatılacaktı diye yazınız
hocam merhaba eğer bu kişiler Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında ikamet ediyorsa kanıtlarla birlikte polis merkezine gitmek daha etik olur arnavut ülkede yaşasalar bile uluslarası hukuğa göre cezai işlem yine uygulanır isterseniz bu konuyu detaylı konusalım insta dm kutunuzu kontrol ediniz !
 

Users who are viewing this thread

Top