@Z3D Dolandırıcılık Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
Merhaba Değerli Spy Ailesi. Bundan Kısa Bir Süre Önce @Z3D Kullanıcı Adlı İbrahim İnanç Tarafından 300TL Dolandırıldım. Kendisi Bana Parayı Attığımda Methodu Hazırlayıp Vereceğini İddiaa Etti Ve Bir Süre Bekletti. Bugünde Yine Oyalama Taktiklerinden Birini Söylüyor Yok Şu Zaman Vereceğim Yok Bu zaman Vereceğim Tarzında. 3-4 Gün Önce de 2-3 Gün İçinde vereceğim Demişti. Konuşma Ekran görüntülerini Aşağıya Bırakacağım Gerekenin Yapılmasını Talep Ederim. Saygılarımla.

Konuşmaların Ekran Görüntüleri Buradadır.

@Mectruy @l33t @Al Simmons

İ

İbrahim

Merhaba Değerli Spy Ailesi. Bundan Kısa Bir Süre Önce @Z3D Kullanıcı Adlı İbrahim İnanç Tarafından 300TL Dolandırıldım. Kendisi Bana Parayı Attığımda Methodu Hazırlayıp Vereceğini İddiaa Etti Ve Bir Süre Bekletti. Bugünde Yine Oyalama Taktiklerinden Birini Söylüyor Yok Şu Zaman Vereceğim Yok Bu zaman Vereceğim Tarzında. 3-4 Gün Önce de 2-3 Gün İçinde vereceğim Demişti. Konuşma Ekran görüntülerini Aşağıya Bırakacağım Gerekenin Yapılmasını Talep Ederim. Saygılarımla.

Konuşmaların Ekran Görüntüleri Buradadır.

@Mectruy @l33t @Al Simmons
Geçmiş olsun bu arada

Rating - 100%
Bu üye bundan 10 gün önce banlamıştı. Yalvarıp yakarıp özür dileyip geldi. Lakin 5 temmuzda yaşanan bir hadise var. 300 tl de az değil. 20 gün olmuş bu mevzu sanırım, o zaman niye şikayet konusu açmadın?

Rating - 100%
Bana özelden yazıyor @Z3D çee

Method kapandı diyor ve bekleyemiyor diyor.. Arkadaş 20 gün olmuş. Adam verdiği hizmetin karsılığını alamamış tabii ki mağdur olacak. Sen 24 saatin var para iadesini gerçekleştireceksin.

@MİX kardeşim sende yarın savcılığa git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,535Konular
3,269,036Mesajlar
315,357Kullanıcılar
Uyza TahaSon Üye