Zafer Görgen hacklendi ! Taha duymaz da 1 yıldır hackleniyor(İnstagram)

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Bu ikisinin de hesabının düşmesine hiç şaşırmadım . Taha Duymaz zaten 1 yıldır düşüyor . Haberi bile yok . Hatta en başta türk vatan haini sosyal medya uzmanları bile bunu düşürüp kendine yorum yapıyordu . Kral 💜 vb yorumlar yapıyorlardı . Dün de biri düşürüp kendi hesabına yorum yapmış . Ayrıca sevgilisinin hesabına kendi kullanıcı adını ve onunkini yazıp ortaya kalp koymuş . Zafer Görgen'in hesabını araplar arapça taslak ile ele geçirmiş . Ama ele geçiren araplar özellikle takipçi , python , bot , cookie gibi konulara gelince gerçekten usta . Şu anda adamın hesabında bot takipçi satıyorlar . Hatta adamın hesabına bile bot takipçi atmışlar . Dün 180k idi . Bugün geldim 190k olmuş . Yarın da 200k bekleriz . Zafergorgen30 hesabına mesaj atarsanız size 1 saniyede otomatik mesaj gelecektir . Buraya ekran görüntüsü de koydum .Screenshot_2021-04-28-19-53-17.png

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Taha kardeş kendine dikkat et iyice alay konusu oldun . Yetkili sana mesaj atmıyor haberin var mı☺️

Lusy

SOYTARI
Rating - 100%
Medya'dan alsın hesabı, alamazsa şaşırmam araplarda her bok var beklerim orospu çocuklarından :D

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Hala onlardaymış 196k olmuş . Adam artık hesabı olduğunu unutmuştur

|𝐂𝐎𝐃|

ɴᴇ ʙᴇᴅᴇʟʟᴇʀ ᴏᴅᴇᴍɪsɪᴋ, ʙɪᴢᴅᴇɴ ɪʏɪsɪɴɪɴ ᴀᴍɪɴᴀ ᴋᴏʏɪᴍ.
Rating - 0%
Bu ikisinin de hesabının düşmesine hiç şaşırmadım . Taha Duymaz zaten 1 yıldır düşüyor . Haberi bile yok . Hatta en başta türk vatan haini sosyal medya uzmanları bile bunu düşürüp kendine yorum yapıyordu . Kral 💜 vb yorumlar yapıyorlardı . Dün de biri düşürüp kendi hesabına yorum yapmış . Ayrıca sevgilisinin hesabına kendi kullanıcı adını ve onunkini yazıp ortaya kalp koymuş . Zafer Görgen'in hesabını araplar arapça taslak ile ele geçirmiş . Ama ele geçiren araplar özellikle takipçi , python , bot , cookie gibi konulara gelince gerçekten usta . Şu anda adamın hesabında bot takipçi satıyorlar . Hatta adamın hesabına bile bot takipçi atmışlar . Dün 180k idi . Bugün geldim 190k olmuş . Yarın da 200k bekleriz . Zafergorgen30 hesabına mesaj atarsanız size 1 saniyede otomatik mesaj gelecektir . Buraya ekran görüntüsü de koydum .Ekli dosyayı görüntüle 18543
JDBAJBDKSBDKSBD çok iyi aq

131,542Konular
3,269,082Mesajlar
315,370Kullanıcılar
galata34Son Üye
Üst Alt