Merhaba arkadaşlar bu konuyu zaferhosting sitesinden alışveriş yapıp mağdur olmamanız için açıyorum. İlk kanıta gelelim aşağıda bulunan ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar bu konuyu zaferhosting sitesinden alışveriş yapıp mağdur olmamanız için açıyorum.

İlk kanıta gelelim aşağıda bulunan ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi fiziksel sunucuları 28 lira ile - 52 TL arasında satıyor üstelik İntel Core İ7-920 olan fiziksel sunucuları 900 liradan aşağı bir fiyata bulmak imkansız iken arkadaş 52 lira gibi bir ücrete satıyor :D tamam haydi bunu babasının hayrına yapıyor diyelim.
zafer2.PNG

.com Domaini 35 Liraya satıyor :D haydi bunu da kendisi üstüne para koyup babasının hayrına dağıtıyor diyelim.
zafer1.PNG

Vds sunucuyu dedicated sunucudan daha pahalıya satıyor arkadaşımız cidden çok garip bir durum :D :D :D ama tamam fiyatları ayarlamayı unuttu diyelim bunun içinde
zafer3.PNG

Bu nedir arkadaşım ücretsiz deneme lisansı kullanıyorsun ve bu lisans 1 ay sonra sona eriyor yenilemek için en alt paket fiyatı 4442 TL sende bu para olsaydı zaten direk lisans alırdın :D kısacası dikkat edin 1 ay sonra paranızın uçup gitmesini istemiyorsanız bu arkadaştan alışveriş falan yapmayın.
zafer4.PNG

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Almanya lokasyon intel i7 sunucuyu o fiyata satmasının açıklaması olabilir'de Türkiye lokasyon nasıl bu kadar ucuz onu çözemedim...
Domain 35 Tl tüm uzantılar böyle site ve türevleri zaten var mantığıda basit aslında.
Tokatlanan birisini görmeden yorum yapmakta istemem...

Almanya lokasyon intel i7 sunucuyu o fiyata satmasının açıklaması olabilir'de Türkiye lokasyon nasıl bu kadar ucuz onu çözemedim...
Domain 35 Tl tüm uzantılar böyle site ve türevleri zaten var mantığıda basit aslında.
Tokatlanan birisini görmeden yorum yapmakta istemem...
kardeşim o fiyatlar düzenlenmedi daha siz onu alsanız bile size para iadesi yapıyoruz yani o hizmetleri satmıyoruz. fiyatları bugün düzenlicem
@İbrahim @SkullZ hocam bu konuyu siler misiniz bilip bilmeden konu açıp itibar kötülüyorlar. konuyu cevaplara kapatmayın direk komple silin lütfen

canım benim lisans hatalıydı 1 haftadır onla uğraşıyordum ve düzelmedi bunlarda sorunu düzeltip size lisansı verecez dediler. bana herhangi bir para iadesi yapmadılar zaten
gelip burda boş konuşma
Sözleşmeyi okursanız lisans hatalı olsa bile iade olmayacağını belirtiyorlar ek olarak tokat atmadığını kanıtlamak için kredi kartı satın alma geçmişini veya site üzerinden açtığın ticketleri ss olarak gösterir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,136Konular
3,275,519Mesajlar
316,965Kullanıcılar
ENES YÜKSELSon Üye
Üst Alt