Zamanın'da KEK'TİME HARCADIĞIM EMEK

ZAMANINDA SPYHACKERZ GİBİ KALİTELİ SICAK BİR PLATFORM VAR İKEN KEK TİMDEKİ BAZI VELED DEDİĞİM RÜTBELİLERE YAPTIĞIM TASARIMLAR ! [ÖZELLİKLE DİLE GETİRİYORUM RESİMLERİ...

ZAMANINDA SPYHACKERZ GİBİ KALİTELİ SICAK BİR PLATFORM VAR İKEN KEK TİMDEKİ BAZI VELED DEDİĞİM RÜTBELİLERE YAPTIĞIM TASARIMLAR !
[ÖZELLİKLE DİLE GETİRİYORUM RESİMLERİ YAYINLAMAMIN SEBEBİ BU FORUMDAKİ ''ELİMDEN GELDİĞİNCE ''HERKESE'' ALTTAKİ RESİMLERDEN DAHA İYİ TASARIMLAR YAPACAĞIMKİ KEK TİME VERDİĞİM DEĞERİN 2 KATINI BURDAKİ GÜZEL İNSANLARA VEREBİLEYİM !]
PDQWMN.jpg

6Nmy8W.jpg

VDEMAr.jpg

lZEWLb.jpg

oVEk2k.jpg

M0WgD2.png

l3MmXr.png

DBgE0O.png

yNaEYn.png

Bz28Gv.jpg

AzJ3Gp.jpg

9NG1L3.jpg

g6X0oR.jpg

ED3Xn8.jpg

9Ng4B3.jpg

Q2vAd3.jpg

Q2vB1v.jpg

Azn7Zz.jpg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeşim Ayyıldız Tim -Turk Hack Team gibi Gruplar Zaman Kaybıdır, Onlara Girmek Seni Geliştirmez Aksine Geriletir..
İşinde Başarılı Bir Grafikere Benziyorsun Adıma Güzel Bir Tasarım Yapabilirsen İyi Olur Haydi Kolay Gelsin.

evet darbe türke girdim çümkü elimdeki hesap datalarını satmak için git açtıgım konulara bak cnm cicim seni git kontrol et bekliyorum hepsi hesap datalarıyla ilgili satış
darbe turksdeki de sendin kardeşim boşa yalan söyleme çok kişinin nerde takıldığını biliyorum bu forumdada ortalık or.sp.su çok kimin nerde üyeliği var iyi biliyorum ondan dolayı dürüst ol.

132,410Konular
3,280,485Mesajlar
317,542Kullanıcılar
Darkfable01Son Üye
Üst Alt