ZED şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
@Z3D den takipci paneli aldım ilk önce para istedi attım 1 gün sonra teslim edicem dedi yazdım tek tik oldu sonra whatsapptan ulaştım tekrar para istedi tmm dedim para bulamadım kisisel hesabımı verdim zaten sürekli gülücük kullanıyordu beni domalticagini ordan anladım. Neyse hesabi verdim aradan 1 gün geçti yazdığımda tek tik oldu. @Code Red @Mectruy ürünü ya da paramı iade etsin yeni fark ettim telegramdan fotograf atmışım ve ona görüldü gelmiş ama üstündeki mesaj ile altındaki mesaja görüldü yok whatsapptaki konuşmalarin ekran görüntüsüde var onu yorumlara aticam cihaz çok kastı :D

Fotograflar;

20210707_160236.jpg

20210707_160301.jpg

Z3D

Rating - 0%
Ailevi sorunlarımdan Ötürü Birsüre Aktif Olmayacağım Konusunda Forumda Konu Açmama Rağmen Neden Şikayet Konusu Açıyorsun ...
Bütün İşler Beklemek zorunda Sen Beklemek Zorunda Degilsin Whatsapp Kapandı İade İstersen iade Ediyorum Paranı
Bu Kadar Sabırsız İkide Bir Darlamanın Sebebinide Anlamış Degilim Senden hariç Bekleyen Kimbilir Kaç Kişi var Onların Sesi çıkmıyor Seninmi sesin Çıkıyor

@Al Simmons Son Açtıgım Konum Kim Tarafından Silindi Ve Neden silindi ...

@Redz Whatsapp Numaranı Veya Telegram Adresini Bana PM olarak Gönderiyorsun . İadeni Yapacağım

Rating - 0%
Ailevi sorunlarımdan Ötürü Birsüre Aktif Olmayacağım Konusunda Forumda Konu Açmama Rağmen Neden Şikayet Konusu Açıyorsun ...
Bütün İşler Beklemek zorunda Sen Beklemek Zorunda Degilsin Whatsapp Kapandı İade İstersen iade Ediyorum Paranı
Bu Kadar Sabırsız İkide Bir Darlamanın Sebebinide Anlamış Degilim Senden hariç Bekleyen Kimbilir Kaç Kişi var Onların Sesi çıkmıyor Seninmi sesin Çıkıyor

@Redz Whatsapp Numaranı Veya Telegram Adresini Bana PM olarak Gönderiyorsun . İadeni Yapacağım
kanka banada dönersen sevinirim tg sakirb3y bekliyorum cnm

Rating - 100%

Ayrılık konusuları açmak yasak forumda moderasyon tarafından silinmiştir.

Ayrılıyorsun iyi güzel ama neden ticaret işlerine devam ediyorsun onu anlamadık. Bu üyemizi mağdur ettin ve diyorsun ki tek bu yok. Parasını iade et ve tamamen ayrıl forumdan. İşlerin bitince dönüş yaparsın.

Z3D

Rating - 0%
Ayrılık konusuları açmak yasak forumda moderasyon tarafından silinmiştir.

Ayrılıyorsun iyi güzel ama neden ticaret işlerine devam ediyorsun onu anlamadık. Bu üyemizi mağdur ettin ve diyorsun ki tek bu yok. Parasını iade et ve tamamen ayrıl forumdan. İşlerin bitince dönüş yaparsın.
Ayriliyorum yazmiyordu actigim forumda birsure yokum demek ayrilik anlaminami geliyor .

Clintwood

x7style
Rating - 100%
müşterin senden hizmet bekliyor vay bir süre yokum o zaman parasını hiç almayacaksın bu nasıl yüzsüzlük?

Z3D

Rating - 0%
@Al Simmons Şu konuyu kilitle yada sil ashabim bozulacak 😂😂 veya sadece su sikayet konusunu acan arkadas yazabilsin .

Z3D

Rating - 0%
Eleştiriye acik degilim . Kabul etmiyorum Bu şikayet Konusunuda

Chiara

BEN BİR DOLANDIRICIYIM
Rating - 0%
Hem tikli hemde rütbesi var, uzun zamandır forumda olan birisi ben bile ticaret yapsam güvenir ödememi yapar hizmet beklerim fakat bu yaptığı karşısında ki kişiyi tokatlamaktan başka bir şey değil. kendi fikrimce forumda rütbe veya react sayısına göre tik verilmemeli yaptığı ticaret ve +ref sayısına göre tik verilmeli diye düşünüyorum.

Rating - 100%
Soytarılığın lüzmu yok. Hem ayrılık konusu aç, hem herşeyi durduruyorum de hem de git üstüne forumda ticarete devam et. Oldu başka? Üyenin mesajlarını okuduğun halde verdiği paranın karşılığını yapmamışsın. Üyeliğin düşürüldü.

Paranı iade etmezse ver savcılığa kardeşim.. @Redz- İade eder ise bize geri dönüş yap.

Hem tikli hemde rütbesi var, uzun zamandır forumda olan birisi ben bile ticaret yapsam güvenir ödememi yapar hizmet beklerim fakat bu yaptığı karşısında ki kişiyi tokatlamaktan başka bir şey değil. kendi fikrimce forumda rütbe veya react sayısına göre tik verilmemeli yaptığı ticaret ve +ref sayısına göre tik verilmeli diye düşünüyorum.

Önerilerini dikkate alacağız. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,878Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt