@zeus tokatçıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Sıkıntı Olsa İade Ederim Ettiklerimde Bilir Bunu Arkadaş Kendini Akıllı Sanıyor Heralde Bida Ban Diyorki Ss Leri Eksik Almmış 100 TL Daha Atamda Don Al Kendine Diyor Seni Burda Parayla Banyo Yaptırırım Olum Bana fAkir Diyon Cebinde Paran Yok Lan yavşak Adammısıın Sen Lolipop
sus la artık maymun cevap vermiyom :D:ddd

Rating - 100%
Yalan söylemek istemiyorum, 600 lira attım ve web maili aldım gelen kutusu felan vermedi bana sana vermişse iyi gene sonra 1 gün kullandım hata 2 gün kullandım bakım sürekli bir bakım var sinirsiz spamsizmi evet sinirsiz spamsiz şuanki maili bilmiyorum ben 2 hafta önceki mailden bahsediyorum sinirsiz spamsiz 30 liraya da alıyordum ben web mail, bana mailine bir mesaj geldiğini söyledi ve tüm illegal webmailciler kapanmış forumu ayağa kaldırdı zaten iademi yap dedim yarın dedi yarın yazdım sürekli yazma dedi para gelince yazicam sana dedi sonra rte af çıkardı yine yirttin felan mailini atıyorum dedi ben para istedim git iadeni yapmıyorum dedi hiç durma şikayet konusu aç dedim bende şikayet konusu açsam banlamazlar bunu diye düşündüm kullandım bir kaç gün ve tekrar bakım oldu uzun sürecek dedi iademi yaptı açıkçası 5liralik web mailin bundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar

Abdou

witches don't cry
Rating - 0%
Valla bi olay olduğunda olay hakkında tartışmak için ayrı konu filan mı açılsa şikayet konusu altında tartışma olunca hem olay büyüyor hem de çözümü çok uzun sürüyor Adminlere yazık dnakdmmsls benim için magazin gibi okuması zevkli kdapsmdwpdmsls @eemedya noldu senin İspanyol nfksosmmdwkkss

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Eve gidince bakıcam. Şikayet konusu altında boş muhabbet yapmayın.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
"Spamsız Mail" adı altında bir mail türü bulunmamaktadır. Spamsız, mail göndermek mailler arasına belirli bir süre katmak ve belirli tarihlerde, taslak veya domain adı değiştirilerek "spama düşmeyecek hale" getirilir. Eğer ki, @ZeusS 'un belirttiği gibi mail atmadıysan, ki Zeus, bunu söylüyor.. Zaten mailin spama düşecektir.

@ZeusS arkadaşa yeni bir webmail ile telafi sağlayın mümkünse. Kendisine, nasıl kullanılması gerektiğini belirtin. Belirttiğinize dair lütfen yöneticilerden birine Ekran görüntüsü olarak kanıt sağlayın. Eğer ki, hala Zeus'ta düşmeyip, arkadaşta düşüyorsa, arkadaş gerçekten spama sokuyor veya mail taslağında problem yaşıyor demektir.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Olayda birkaç gelişme olduğundan dolayı kilidi kaldırdım @İsmet ve @ZeusS güncel detayları paylaştığı vakitte tekrar kilitleyeceğim.

Rating - 100%
+ update
evet iade olayını konustuk anydesk baglandı yapmak icin vdsden yine test ettik taslak falan degistik yine hata verdi bu seferde vdsn bozuk dedi dedi oton bozuk otoyu sildi yeniden indirdi nodejs indirip bişeyler yaptı bastığın mailler bozuk dedi mailleri sildik beraber toplattık yeni mail 5-6 tane bastı düzgünce yine hata verdi sonra yani bunun maili direk bozuk tamam malını koruyor eyw kötülemiyom bende malını kaç kere belirttim diyor ki sen iade almak için aypıyon ya ztn adam gibi bassa ben webmailin kat kat fazla parasını kaldırırım hesap vurup o kadar ugrastı tamam eyw ama calısmıyor amk kendiside biliyor habire kıvırıp duruyor
1644343799340.png
1644343799185.png

Ekli dosyalar

• 1644343785631.png
    1644343785631.png
    212.1 KB · Görüntüleme: 10

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Belirlenen kanıtlar ve açıklamalar doğrultusunda, @İsmet 'in haksız olduğu görüldü. Eğer ki, VDS'den kaynaklı bir problem varsa, lütfen başka bir VDS üzerinden deneyin. Yalnızca, Azure, Google Cloud gibi sistemler VDS satmıyor biliyorsunuz. Lütfen, gidip başka bir sağlayıcıdan, sunucu alarak sorununuzu çözünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,556Konular
3,269,178Mesajlar
315,394Kullanıcılar
kilic.Son Üye
Üst Alt