Altta ss lerini göstediğim SpyHackerz'ın moderatörü @Zns, apaçık anneme küfür etti. Burası kavga kategorisi sana da küfür ederdim ama ben senin gibi üslubumu bozmayacağım bunu bil. Kavga beni haksız yere banlaması ile başladı çünkü bana bu forumda edilen küfürlerin haddi hesabı yoktur. Hiçbiride banlanmadı çünkü normal küfürmüş, ağır değilmiş. Bundan 1 hafta önce @Zns tarafından normal küfür + adminlere saygısızlıktan ban yedim. Süre = 2 gün. Kendisi ss lerde ne annemi bıraktı, ne bana küfür etmedi, ne haksızlık yapmadı. Kendisi de bana ve anneme küfür etti ve saygısızlık yaptı. Bana özelden onurdan şereften dolandırıcılıktan bahsettin seninde 2 namusun şerefin varsa kendini banlarsın burada anneme ve bana ettiğin küfürler için. ben sana üslubumu takındım istersen buradaki tüm konuşmaları paylaşabilirim. Birisi benim anneme küfür edicek bende karşı tarafa direkmen küfür edip savunamayaksam bu konu hakkında ya açıklama yapacaksın yada beni uyaracaksın. Chat odasında belki şahit olanlar olmuştur 10 15 kez anneme küfür etti, sülaleme bacıma küfür etti 2 gün ban aldı ben siktir git ırzını sikerim annemi katma diyerek ban yedim. Halbuki bence bu normal bir küfür. Irzdan felan bahsedeceksen ırzı felan olsa gelip anneme küfür etmezdi. Burada yaptığın adaletsizlik amenna, sen kim oluyorsunda elinde bir belge olmadan bana küfür edip bana orospu cocugu diyorsun? yeni üye misin, yoksa admin misin?, Sabrın kalmadıysa ya benle tartışmayı kes çık odadan ya da anneme küfür etme saygını takın. Azıcık namusun şerefin varsa kendine ban atarsın @Zns, Kimsin sen?