Zns Boşa Herkesi Banlıyor Site'de Kullanıcı Kalmadı

Amk 40.000 kişi varsa zns 20.000 boşa ban atmıştır dün chate bir tane adam'a şakasına dolandırıcı dedim o da sövdü ama İLK o sövdü sonda bende sövdüm ama bilin bakalım zns...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amk 40.000 kişi varsa zns 20.000 boşa ban atmıştır dün chate bir tane adam'a şakasına dolandırıcı dedim o da sövdü ama İLK o sövdü sonda bende sövdüm ama bilin bakalım zns naptı ben banlandi .d amk şuan çok şey demek istiyom bu çocuğa ama 15-16 yaşın da mı bu Ağa bu ne az önce'de arkadaşım'ın bani kalktı Multi hesap'diye adam sevindi chate banım kalktı yazdı yine banlıyorum yazmış banladı ama neden @Zns geçen 2 tane ayni tag ile hesap açtık ama ikimiz farklı ip'leriz sadece tag aynı yani isimler farklı yağ aynı bu sefer'de @F banladı ben başka hesap ile neden banlandim diyince chate seni boşa banladılar f yapar öyle şeyler falan yazdılar şaka gibi olm 16 yaşın da çocuklara Adminlik verirseniz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Heeee siz şu 3-4 tane hesabı olan im botlardan sınız isimleri aynı olan hesapsınız. şifreyi ve epostayı random koyup unuttuk diyenlerden, şifreyi unutunca yardım konusu açın dediğimde uğraşamam diyenlerdensiniz ve multi açanlardansınız şimdi hatırladım. bir yetkili bir daha hesap açmamanızı söyledi, gereksiz yetkili yargılama, multi açmadan ve küçük düşürmeye çalışmadan dolayı. üslubunuza hâla dikkat etmiyorsunuz. ban affında banınız kalktı ama banı kalkmayacak kişilerden birisisiniz. bir türlü multinin yasak olduğunu inatla anlamıyorsunuz. hesap açmaya ve gereksiz konu açmaya devam etmeyin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,423Konular
3,280,746Mesajlar
317,555Kullanıcılar
CalisiraliSon Üye
Üst Alt