Sorum Şu Şekilde ; Facebook , instagram v.b platformlarda tek click ile hesap çalınabilir mi ? adamak bir link atıcaz tıklayınca hesap bizim olacak ? CSRF gibi birşey heralde...

Sorum Şu Şekilde ; Facebook , instagram v.b platformlarda tek click ile hesap çalınabilir mi ? adamak bir link atıcaz tıklayınca hesap bizim olacak ? CSRF gibi birşey heralde tam emin değilim ama tamer karadağlı diyorki ben zaten o linke tıklayınca hesap gitti ? sizce ducky bunu nasıl yaptı ?

cookie çalınmış olabilir ya da Taner işte direk söylemiş

Inan onlarca sey yazdim su videoyu izledim hepsini sildim.
Fishing nedir ya phising o
Sizin tabirinizle en basitiyle fake script
24.saniye simdi izledim tikladigi an gitmesi diyor yami tampon bof olabilir. Yoksa direk tiklar tiklamaz gitmez

CSRF olması uzak ihtimal facebook veya instagramın her bağlanan ipde token değiştirdiğini tahmin ediyorum , incelemdim ama muhtemelen öyledir yani 10 yıl öncesinin teknolojisini kullanmıyorsalar öyle olması lazım , burada tamer karadağlı tıkladım hesap gitti demesi tam olarak anlatmak istediği şey değildir , tıkladığı url mutlaka onu bir üye giriş ekranına yönlendirmiştir bu şekilde kullanıcı ad ve şifresini girince hesabı gitmiş olması gerekli.

bencede adam kısa kesmek için öyle söylemiştir.üye girişi vb vardır o da şifresini falan yazmıştır mutlaka

Sorum Şu Şekilde ; Facebook , instagram v.b platformlarda tek click ile hesap çalınabilir mi ? adamak bir link atıcaz tıklayınca hesap bizim olacak ? CSRF gibi birşey heralde tam emin değilim ama tamer karadağlı diyorki ben zaten o linke tıklayınca hesap gitti ? sizce ducky bunu nasıl yaptı ?
Eline Sağlık

131,841Konular
3,271,916Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt