Tv Hosting için yardım

Ya şu tv hostingi bilenler var mı kaç aydır arıyorum internet televizyonculuğuna başlıyacağım ama bir türlü buna destek veren bulamadım buldum ama çok pahalı bunlar kendi...

Ya şu tv hostingi bilenler var mı kaç aydır arıyorum internet televizyonculuğuna başlıyacağım ama bir türlü buna destek veren bulamadım buldum ama çok pahalı bunlar kendi imkanlarımla sitemde yayın açma imkanı var mı? bilen var mı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Var Dostum. Farklı Yollar Var. Fakat Biraz daha detay verirsen ona gore yardımci olayım. Ornek;
Ibternet Televizyonculugu icin kendime ait bir web sitem olacak ama sitede basit bir arayüz canlı yayınıda YouTube, Twitch gibi bir sitede yayın yapıpı siteye gömücem..

gibi..

Var Dostum. Farklı Yollar Var. Fakat Biraz daha detay verirsen ona gore yardımci olayım. Ornek;
Ibternet Televizyonculugu icin kendime ait bir web sitem olacak ama sitede basit bir arayüz canlı yayınıda YouTube, Twitch gibi bir sitede yayın yapıpı siteye gömücem..

gibi..
Benim dediğim http://www.ftvturk.com/?m=1 şu şekil youtubede telif olduğu için yayın açılmıyor farklı sitelerden embed kodu ile yapılabilir ama elimde embedi ekliyebileceğim bir script yok

bi göz attım senin için şu videoları izle internet az izlemedim ben sen bakarsın

132,586Konular
3,282,534Mesajlar
317,787Kullanıcılar
rxbnihSon Üye
Üst Alt