Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya şu tv hostingi bilenler var mı kaç aydır arıyorum internet televizyonculuğuna başlıyacağım ama bir türlü buna destek veren bulamadım buldum ama çok pahalı bunlar kendi...
Ya şu tv hostingi bilenler var mı kaç aydır arıyorum internet televizyonculuğuna başlıyacağım ama bir türlü buna destek veren bulamadım buldum ama çok pahalı bunlar kendi imkanlarımla sitemde yayın açma imkanı var mı? bilen var mı?
Var Dostum. Farklı Yollar Var. Fakat Biraz daha detay verirsen ona gore yardımci olayım. Ornek;
Ibternet Televizyonculugu icin kendime ait bir web sitem olacak ama sitede basit bir arayüz canlı yayınıda YouTube, Twitch gibi bir sitede yayın yapıpı siteye gömücem..
Var Dostum. Farklı Yollar Var. Fakat Biraz daha detay verirsen ona gore yardımci olayım. Ornek;
Ibternet Televizyonculugu icin kendime ait bir web sitem olacak ama sitede basit bir arayüz canlı yayınıda YouTube, Twitch gibi bir sitede yayın yapıpı siteye gömücem..
Benim dediğim http://www.ftvturk.com/?m=1 şu şekil youtubede telif olduğu için yayın açılmıyor farklı sitelerden embed kodu ile yapılabilir ama elimde embedi ekliyebileceğim bir script yok
Bunları biliyorum sana bir script kuruyorlar video hosting gibi birde canlı yayın için anahtar kodu falan veriyor açıyorsun çok fazla fiyat veriyorlar bende sunucu falan var sadece script ve şu yayın anahtarını nasıl yapıcam bilmiyorum
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.