Selamın aleyküm arkadaşlar Danimarka'da yaşayan varmı aranızda çalışma amacı ile ay sonu veya ay başı gideceğim bilgisi olan yazabilirmi?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamın aleyküm arkadaşlar Danimarka'da yaşayan varmı aranızda çalışma amacı ile ay sonu veya ay başı gideceğim bilgisi olan yazabilirmi?
Saat 3 amınakoyim bırakta uyusun adam bide trip atıyorSenin gözünde danimarka bumu, biz burda yardim edelim diye düsünüyoruz sen nerelerdesin kardesim
Reis öncelikle söyle söyleyeyim %50 oran ile çalışmak %50 oran ile İstanbul'dan kaçmak için gidiyorum jandarma uzmanlık kazandım fakat bir türlü 2 senedir atamam olmadı . Bir tane tanıdık cağırdı beni oraya iş ayarlamış sanırım pizza işi basit olacak fakat ilk başta dil ve ortamı ögrenmek için orada başlayacagım sonrası inşallah başka işler bulurum kafama takılan konu şu orada birikim yapabilirmiyim internet'te bir çok yazı vs. var fakat bire bir orada yaşayan insanlar ile konuşmak ap ayrı mesele . Başlangıç olarak 2000 euro maaş ile başlayacagım bunun ne kadarı giderim olur ne kadar kenara para koyabilirim ve bana verecekleri maaş normalmidir başlangıc olarak . Not olarak bulabilirsem 2. bir işte çalışabilirim ayrıca günlük 1 paket sigara kullanıyorum onun haricinde 1-2 sene sosyal hayatıma pek önem vermeyecegim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Danimarkadayım yardımcı olayım buyur kardeşim beyler adam iyi niyetle sormuş düzgün cevaplayın.
Reis öncelikle söyle söyleyeyim %50 oran ile çalışmak %50 oran ile İstanbul'dan kaçmak için gidiyorum jandarma uzmanlık kazandım fakat bir türlü 2 senedir atamam olmadı . Bir tane tanıdık cağırdı beni oraya iş ayarlamış sanırım pizza işi basit olacak fakat ilk başta dil ve ortamı ögrenmek için orada başlayacagım sonrası inşallah başka işler bulurum kafama takılan konu şu orada birikim yapabilirmiyim internet'te bir çok yazı vs. var fakat bire bir orada yaşayan insanlar ile konuşmak ap ayrı mesele . Başlangıç olarak 2000 euro maaş ile başlayacagım bunun ne kadarı giderim olur ne kadar kenara para koyabilirim ve bana verecekleri maaş normalmidir başlangıc olarak . Not olarak bulabilirsem 2. bir işte çalışabilirim ayrıca günlük 1 paket sigara kullanıyorum onun haricinde 1-2 sene sosyal hayatıma pek önem vermeyecegim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.